Hesabım
    Abigail: Sınırların Ötesinde'den Altyazılı Fragman!

    Fantastik filmden altyazılı fragman paylaşıldı.

    Fantastik türdeki "Abigail: Sınırların Ötesinde" filminden altyazılı fragman paylaşıldı. Aleksandr Boguslavskiy'nin yönetmen koltuğuna oturduğu filmin fragmanında Abigail ile birlikte içimizdeki gücü keşfettiğimiz bir yolculuğa çıkıyoruz!

    My Wife's Girlfriends dizisinden ve Tbilisi, I Love You'dan tanıdığımız Gürcistanlı oyuncu ve model Tinatin Dalakishvil'in başrolünde yer aldığıAbigail: Sınırların Ötesinde filminin konusu ise şöyle: Abigail, dünyayı etkisi altına alan bir salgından uzak durmak için korunaklı bir alanda yaşayan genç bir kıza odaklanıyor. Genç bir kız olan Abigail, gizemli bir hastalık salgını yüzünden sınırları uzun yıllar önce kapatılan bir şehirde yaşamaktadır. Abby henüz 6 yaşındayken babası hastalığa yakalanınca şehir dışına gönderildi. O günden beri babasını bulmayı aklına koyan Abby, babasına ulaşabilmek için yetkililere karşı çıkmaya başlar. Genç kız bu sırada şehrin aslında sihir bir alan olduğunu öğrenir ve kendisinde olağanüstü yetenekler olduğunu keşfeder.

    Abigail filminin yönetmenliğini Pogruzhenie, Vyzhit Posle gibi Gürcistan yapımı dizilerle tanınan Aleksandr Boguslavskiy üstleniyor. Rusya ve Amerika ortak yapımı filmin oyuncu kadrosunda ise yıldızı parlayan isim Dalakishvil'in yanı sıra 21 Grams, Happy Go Lucky, The World's End, Snow White and The Huntsman gibi yapımlardan tanıdığımız usta isim Eddie Marsan; Rinal MukhametovRavshana Kurkova gibi isimler yer alıyor. Abigail: Sınırların Ötesinde filmi bir steampunk filmi olarak geçiyor. Bu türde daha önce Ölümcül Makineler, The City of Lost Children, Hugo, Series of Unfortunate EventsSweeney Todd gibi yapımları izlemiştik.

    Fantastik türdeki Abigail: Sınırların Ötesinde filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 30 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top