Hesabım
    Jeff Goldblum, "Thor: Love and Thunder"da Yer Almak İstiyor!

    Jeff Goldblum, Marvel'a geri dönmek istediğini açıkladı.

    Usta oyuncu Jeff Goldblum, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, Thor: Love and Thunder'a işaret etti. Geçtiğimiz Cumartesi gecesi San Diego Comic-Con'da yapılan açıklamaya göre yeni Thor, Natalie Portman olacak. Ancak filmin oyuncu kadrosunda Portman, Chris Hemsworth ve Tessa Thompson dışında yer alan herhangi bir isim açıklanmadı. Jeff Goldblum da bu durumdan faydalanmaya çalıştı.

    Jurassic Park, Independence Day, The Fly gibi yapımların yıldız oyuncusu Jeff Goldblum, bilindiği üzere Thor: Ragnarok'da The Grandmaster rolüyle karşımıza çıkmıştı. Filmin kötüsü diyebileceğimiz The Grandmaster, Avengers filmlerinde hiç görülmedi. Ancak Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alacağı açıklanan filmler arasında Thor 4 da bulunuyordu. Natalie Portman başrollü olması planlanan Thor: Love and Thunder'ı gören Jeff Goldblum için yeniden umut doğmuş oldu. Bunun üzerine oyuncu sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak Taika Waititi'ye teşekkür etti ve The Grandmaster'ı unutmamalarını istedi. Marvel'ın dördüncü evresinde yer alacak olan animasyon türündeki What / If yapımında da Jeff Goldblum'un sesiyle Grandmaster'a hayat vermesi bekleniyor.

    Thor serisinin en çok beğenilen filmi bilindiği üzere Thor: Ragnarok olmuştu. Thor serisine eğlenceli bir hava kattığı gibi Thor'un asıl gücünü de ortaya çıkaran Ragnarok'un ardından Avengers: Endgame'de Thor'un geldiği hali gören Marvel hayranları bu duruma üzüldüklerini belirtmişlerdi. Şimdi ise Taika Waititi'nin yeniden Thor filmini eline alacak olması heyecan yarattı. Ayrıca Natalie Portman uzun süre önce Thor serisine geri dönmek istemediğini belirtmesine rağmen, yeni filmin başrolünde yer alacağı açıklandı. Filmde Tessa Thompson bir kez daha Valkyrie olacak. Avengers: Endgame'de Thor, Asgard halkını Valkyrie'nin emri altına bırakmış, kendisi de Guardians of The Galaxy ekibiyle birlikte yolculuğa çıkmıştı.

    Thor: Love and Thunder filminin izleyicileriyle 5 Kasım 2021 tarihinde buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top