Hesabım
    Jennifer Lopez Uyuşturucu Baroniçesi Griselda Blanco Olacak!

    Kolombiyalı kadın uyuşturucu karteli Griselda Blanco'nun hayatı film oluyor.

    Jennifer Lopez, Kolombiyalı uyuşturucu baroniçesi Griselda Blanco'nun hayatını anlatacak olan "The Godmother" filminde başrolü üstlenecek! STXfilms yapımı dram filminde Lopez, Kolombiya'nın en acımasız  ve dehşet saçan uyuşturucu kartellerinden birini yönetmen baroniçeye hayat verecek. Latin pop müziğin kraliçesi sayılan güzel yıldız Lopez aynı zamanda Elaine Goldsmith-ThomasBenny Medina ve Julie Yorn ile birlikte biyografik yapımın yapımcıları arasında da yer alacak.

    Projeye yakın bir kaynaktan gelen dedikodulara göre Lopez, "The Godmother" filmini yönetmenlik alanında ilk çıkışını yapmak için potansiyel bir proje olarak görüyor. Ancak henüz güzel yıldızı yönetmen koltuğuna bağlayan bir açıklama gelmiş değil.

    Regina Corrado ve Terence Winter'ın senaryosuna imza atacağı biyografik yapım "The Godmother", Griselda Blanco'nun gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Griselda “La Madrina” Blanco'nun yükselişi ve düşüşünü konu alacak olan film, Kolombiya'da fakir bir çocukluktan gelip uyuşturucu dünyasının göbeğine yerleşen ve acımasızlığıyla hem rakiplerine hem de ortaklarına korku salan uyuşturucu baroniçesinin adımlarını takip edecek. 2 milyar dolardan fazla paraya sahip olduğu tahmin edilen Blanco, Miami'de 1970 ve 1980’lerde gerçekleşen ve "Cocaine Cowboy Savaşları" olarak adlandırılan bir dizi silahlı çatışmanın elebaşlarından biriydi.

    Lopez proje hakkında; "Griselda Blanco'nun hikayesinden her zaman çok etkilenmişimdir ve onu beyaz perdede canlandırma şansı karşıma çıkınca kesinlikle kaçıramazdım. Hikaye anlatımında ve dinamik karakterlerde aradığımız her şeye sahip - ünlü, hırslı, sinsi, ürpertici. Efsanevi uyuşturucu baronlarının hâkim olduğu bu film kategorisinde, bu anti-kahramanın bakış açısını aydınlatmak için can atıyorum. Bu zorlayıcı, karmaşık hikayeyi hayata geçirebileceğimiz için çok heyecanlıyım." dedi.

    STXfilms başkanı Adam Fogelson ise; "Bu, Jennifer'ın anlatmak konusunda tutkuyla bağlı olduğu gerçek bir suç hikayesi ve prodüksiyonuna başlamak için sabırsızlanıyoruz." diye konuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top