Hesabım
    Sundance'in Yıldızı "Ms. Purple"dan Fragman!

    Dram filmi Ms. Purple'dan fragman yayınlandı.

    Ödüllü başarılı isim Justin Chon'un yeni projesi "Ms. Purple"dan fragman paylaşıldı. Başrolüne Tiffany Chu ve Teddy Lee'yi yerleştiren Ms. Purple'ın fragmanında babasını hayatta tutmaya çalışan ve yaşamında birçok zorlukla mücadele eden bir kadını yakından tanıma fırsatı yakalıyor, onların hayatlarına tanık oluyoruz.

    Bu yıl Sundance Film Festivali'nin seçkisinde yer alan ve Büyük Jüri Ödülü için aday olan Mr. Purple'dan fragman yayınlandı. Ms. Purple'ın konusu ise şöyle: Amerika'da yaşayan Asyalı iki kardeşin dramatik hikayesini anlatan Mr. Purple, Kasie ve Carey'nin yaşam mücadelelerini odağına alıyor. Los Angeles'ın Kore mahallesi olan Koreatown'da kısılıp kalan ve anneleri tarafından terk edilen kardeşlere babaları bakar. Ancak yalnızca bir baba tarafından büyütülmenin de getirdiği farklı duygusal durumlar vardır. Şimdi ise babaları hasta yatağında ölüm döşeğindedir. Carey ise Kasie'ye yardımcı olmak için eve geri döner. Kardeşler babaları için tekrar bir araya geldiklerinde geçmişlerinde travmalar ve acılar ortaya dökülecektir.

    Filmin yönetmen koltuğuna oturan Justin Chon'u oyunculuk ve yönetmenlik kariyeri ile tanıyoruz. Oyuncu olduğu yapımlar arasında Just Jordan, Alacakaranlık serisi, Ktown Cowboys, Sin City Saints gibi projeler bulunuyor. Yönetmenlik yaptığı filmler arasında da Man Up ve Gook yer alıyor. Bilindiği üzere yönetmen, Good filmiyle Sundance Film Festivali de dahil olmak üzere birçok festivalde ödüle layık görülmüştü. Ms. Purple'ın oyuncu kadrosunda Artificial dizisinden tanıdığımız ve birçok filme yapımcılık yapan Tiffany Chu; Spa Night filminde tanıma imkanı yakaladığımız Teddy Lee; Jake ChoiAlma Martinez gibi birçok isim yer alıyor.

    Ms. Purple'ın New York'taki izleyicileriyle 13 Kasım, Los Angeles'taki izleyicileriyle ise 6 Kasım'da buluşması planlananlar arasında yer alıyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top