Hesabım
    Emile Hirsch'lü "Never Grow Old"dan Yeni Poster Var

    Western türü "Never Grow Old" filminden yeni bir poster geldi.

    Emile Hirsch başrollü western filmi Never Grow Old'dan yeni bir poster yayınlandı. "En derin mezarları açgözlülük kazar." mesajının yazılı olduğu posterin alt kısmında çaresiz bir aileyi katletmek üzere olan iki silahlı adam görüyoruz. Issız bir bölgede, Western kıyafetlerinin içinde silah doğrultmuş karakterlerin ve çaresiz ailenin biraz arkasında ise yanmakta olan bir ev görünüyor. Posterin üst tarafında ise filmin başrolleri ellerinde silahlarla boy gösteriyor.

    Into The Wild başta olmak üzere, The Girl Next DoorMilkThe Autopsy of Jane DoeSen Dünyaya GelmedenÖzgür Woodstock, Imaginary Heroes, İmparatorlar Kulübü gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Emile Hirsch, Grosse Pointe Blank, Sensin Olmaz, Say Anything1408Adult World2012MaxThe Thin Red LineCon AirThe Grifters gibi yapımlardan tanıdığımız, Altın Küre adaylığı bulunan usta oyuncu John Cusack ve güzel yıldız Deborah François'nın başrollerini üstlendiği western yapımının oyuncu kadrosunda ayrıca; Antonia Campbell-HughesDanny WebbPaul Reid ve Blake Berris gibi isimler yer alıyor.

    Filmin konusu; Patrick Tate, barışçıl olduğu söylenebilecek bir kasabada ailesi ile birlikte yaşayan genç bir adamdır. Kasabadaki huzurlu yaşam, haydutların gelip ellerine geçen herkesi öldürmesi ile kabusa döner. Kendisini bu kargaşanın içinden kurtarmaya çalışan Patrick, kaos ortamından yararlanmaya karar verir. Haydutlara yakın olmaya çalışan Patrik, daha büyük bir felaket yaşanmadan ve kendi yakınlarının başına bir şey gelmeden önce haydutları durdurmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

    Yönetmen koltuğunda Tin Can Man, "The Solution", "Our Wonderful Home", "The Fading Light" ve The Canal gibi filmleriyle karşımıza çıkan İrlandalı yönetmen Ivan Kavanagh oturuyor. 

    Western-aksiyon filmi "Never Grow Old" dünya prömiyerini Galway Sanat Festivali kapsamında kurulan uluslararası film festivali Galway Film Fleadh'da gerçekleştirdi. Filmin ülkemizdeki seyircilerin karşısına çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top