Hesabım
    Kristen Bell, "Frozen 2"nun Artık Yetişkinler İçin Olduğunu Söylüyor!

    Frozen 2 yetişkinlere mi hitap ediyor?

    Jennifer Lee ve Chris Buck'ın yönetmenliğini üstlendiği ve merakla beklenen devam filmi Frozen 2 ile ilgili Kristen Bell'den açıklama geldi. Anna'ya sesiyle hayat veren başarılı oyuncu Kristen Bell, yeni devam filminin çok daha yetişkinlere hitap edeceğini ifade etti.

    Veronica Mars, HeroesThe Good Place gibi dizilerin yıldız oyuncusu Kristen Bell, bilindiği üzere animasyon türündeki Frozen serisinde Anna karakterine sesiyle hayat veriyor. Oyuncudan ilk kez filmle ilgili ipuçları geldi. Sihirli güçlerle doğan Elsa'nın hikayesini konu edinen Frozen 2 hakkında yetenekli oyuncu şu sözleri sarf etti: "Uzun süredir beklediğimiz bir hikayeydi, böylelikle kendini Frozen'ın yaratıcılarına açıklayabilecekti. Karakterlerin yaşamlarında anlatılması gereken bir sonraki şey neydi? Bu 'Yapabileceğimiz sonraki hikaye ne?' gibi bir şey değil. Hala çocuklar için uygun ve çocuklar hala bunu sevebilir. Ama bu kızlar artık yetişkin oldu. Bence orijinal Frozen'ın hayranları küçük kızlardı ve şimdi bu filmin onlar için olmadığını düşünüyorlar. Bu onlar için hoş bir sürpriz olacak."

    Animasyon türündeki Frozen 2'nun hikayesi şimdilik şöyle açıklandı: Elsa neden sihirli güçlerle doğdu? Cevap onu çağırıyor ve krallığını tehdit ediyor. Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ama olağanüstü bir yolculuğa çıkacak. Frozen'da Elsa güçlerinin dünyaya fazla olmasından korkuyordu. Frozen 2'da ise güçlerinin yeterli gelmesini umut ediyor! Bilindiği üzere film 2013 yılına damgasını vurmuştu. Gelmiş geçmiş en yüksek gişe hasılatını yapan animasyon filmi olma ünvanına sahip olan Frozen, dünya çapında 1.2 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Oscar ödüllerini toplayan Frozen'ın devam filmi Frozen 2'nun seslendirme kadrosunda Manhattan'da Sihir, Glee gibi yapımlarda tanıma imkanı bulduğumuz Idina Menzel, The Good Place, Heroes, Veronica Mars gibi dizilerin yıldız ismi Kristen Bell, Beauty and The Beast, Pixels, 21 gibi yapımlarda izleme fırsatı edindiğimiz Josh Gad, Mindhunter, Looking, Glee, Özgür Woodstock yapımlarının yıldızı Jonathan GroffThis Is Us dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Sterling K. Brown gibi isimler yer alıyor.

    Frozen 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 20 Kasım 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top