Hesabım
    Schwarzenegger'li "Kung Fury"ye Alexandra Shipp Katıldı!

    Kung Fury, beyaz perdeye aktarılıyor.

    David Sandberg yönetmenliğindeki kısa film Kung Fury'ye devam filminin çekileceği resmi olarak duyurulmuştu. Başrolünde Arnold SchwarzeneggerMichael Fassbender ve Eiza Gonzalez gibi isimlerin yer aldığı Kung Fury 2'nun oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise son X-Men filmlerinin yıldız ismi Alexandra Shipp oldu.

    Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Kung Fury 2'nun oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Bu isim ise X-Men: Apocalypse, X-Men: Dark Phoenix, Love Simon, Straight Outta Compton, Shaft gibi filmlerin genç ve yetenekli oyuncusu Alexandra Shipp oldu. Bilindiği üzere Kung Fury serisi bir Kickstarter projesi olarak, sinemaseverlerin büyük yardımlarıyla hayata geçirilmeyi başaracak. Başlangıçta 200 bin dolar bütçe için para toplanması hedeflenirken, projeye 600 bin doların üzerinde bağış yapıldı. 30 dakika uzunluğundaki orijinal kısa film 2015 yılında çekilmişti. Başrolünü ise yönetmen koltuğunda da bulunan David Sandberg üstlenmişti. Kısa filmin dünya çapında 40 milyondan fazla izleyicisi bulunuyor.

    Kung Fury 2 filmi ise uzun metraj film olarak tasarlandı. Filmin konusu ise şöyle olacak: 1985 yılı iyi geçmektedir. Miami, gelmiş geçmiş en iyi polis olan Kung Fury'nin gözetimi altında güven ve huzur içindedir. Kötü Kung Fuhrer, Adolf Hitler'i yenmek için tarihin farklı zaman dilimlerinden bir araya getirilen, Kung Fury önderliğindeki nihai polis gücü Thundercops birliği, bir ekip üyesinin trajik ölümü sonrasında dağılır. Bu süreçte gizemli bir düşman Fuhrer'ın nihai silahı ele geçirmesine yardımcı olmak için gölgelerden çıkagelir. Kung Fury, arkadaşlarını kurtarmak, prestijli Miami Kung Fu Akademisi'ni savunmak ve kötülüğü sonsuza kez yenmek için zaman ve mekanda yolculuğa çıkmalıdır...

    Aksiyon ve komedi türünde olması beklenen Kung Fury 2'nun oyuncu kadrosunda Terminatör serisiyle bir kez daha beyaz perdede göreceğimiz emektar oyuncu Arnold Schwarzenegger; Shame, X-Men serisi, Promenteus ve Alien: Covenant, Steve Jobs gibi yapımların yıldızı Michael Fassbender; From Dusk Till Down dizisi, Baby Driver, Alita: Battle Angel gibi yapımlardan tanıdığımız ve Hobbs & Shaw filminde rol alması beklenen Eiza Gonzalez; David Sandberg ve David Hasselhoff gibi isimler yer alacak.

    Kung Fury çekimlerinin bugün başlaması bekleniyor. Ancak izleyicileriyle ne zaman buluşacağı belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top