Hesabım
    "It: Chapter 2"nun Süresi Şaşırttı!

    It: Chapter 2, sonsuza kadar sürecek!

    Başrolünü James McAvoy ve Jessica Chastain'in paylaştığı korku türündeki devam filmi "It: Chapter 2"nun uzunluğu, sinemaseverleri şaşırttı. Ancak filmin yönetmen koltuğunda bulunan Andy Muschietti, kimsenin bu konudan şikayetçi olmayacağını ifade etti.

    Korku türündeki filmlerin genellikle 1 saat 30 dakika civarında olduğu biliniyor. İzleyicilerin korku filmlerine dayanabilme kapasitesi de en fazla 2 saate ulaşabiliyor. Ancak It: Chapter 2'nun süresinin 2 saat 45 dakika olduğu açıklandı. Neredeyse Avengers: Endgame'in uzunluğuna ulaşan O: Bölüm 2, sinemaseverleri bu nedenle şaşırttı. İlk filmin de yönetmen koltuğunda bulunan Andy Muschietti, bu konu hakkında "Filmi gören hiç kimsenin şikayeti yoktu." sözlerini sarf etti. Ayrıca film hakkında San Diego Comic-Con'da şu sözler sarf edilmişti: "Bill ve ben karakteri hakkında saatlerce tartıştık. Bir tartışma, Pennywise hakkında çok daha büyük planlar olması hakkındaydı. Eziklerden intikam alma üzerine pesifik ve duygularına odaklanmış geri döndüğünden emin olun. Büyük bir plan var ve ilk filmde ilerleyemediği kadar ileride bulunuyor. Ayrıca manipülasyon yetisi ve sapkınlığı derinleşti. Bu kez daha akıllı yaklaşıyor." Tüm bunlar göz önüne alındığında ve filmin süresi baz alındığında Warner Bros'un It serisine görkemli bir nokta koymak istediği sonucu ortaya çıkıyor. 

    It: Chapter 2'nun konusu ise şöyle: Pennywise'ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinler bir kez daha şeytani palyaço ile karşı karşıya gelecek. Ancak yıllar sonra bir araya gelen ekibin birbirlerini yeniden tanımaları da zor bir aşama olacak. Artık evli bir adam olan Bill ve sevgilisinden şiddet gören Beverly başta olmak üzere, tanıştıklarından bambaşka hayatlar yaşayan eski arkadaşlar, bir kez daha el ele vermek zorunda kalacak. Filmde Jessica Chastain ve James McAvoy'un yanı sıra Bill Hader, Bill Skarsgard, Xavier DolanJames Ransone ve Jay Ryan gibi isimler yer alıyor.

    Karakterlerimizin 17 yıl sonraki hallerini göreceğimiz It: Chapter 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Eylül 2019'da sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top