Hesabım
    Idris Elba, "Hobbs & Shaw"daki Karakterinin Hikayesini İstiyor!

    Idris Elba'dan açıklama geldi.

    Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw filmiyle Hızlı ve Öfkeli dünyasına giriş yapan Idris Elba'dan karakteriyle ilgili açıklama geldi. Adı birçok filmin başrolünde geçen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, karakteriyle ilgili bir spin-off filminin çekilmesini istediğini belirtti.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Heimdall'ı başarılı oyuncu Idris Elba, kötü bir rolle Hobbs & Shaw'da karşımıza çıkmak için hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan Hobbs & Shaw ile ilgili Digital Spy'a konuşan Idris Elba, Brixton karakterinin spin-off'u çekilirse nasıl olabileceğini şu sözlerle ifade etti: "Böylece bunun öncesinde ona ne olduğunu anlayabiliriz. Çünkü o fazlasıyla bir insan. Robotik bir zihni var, ama kalbi de var. Ayrıca egosu var ve kontrolden çıkmış durumda. Bunun nereden geldiğini çözmek iyi olabilirdi." Filmin senaryosuna göre, Idris Elba'nın canlandırdığı Brixton karakterinin geçmişi filmde keşfedilmeyecek. Elba'nın karakterinin orijinal hikayesini istemesinin nedeni de bu boşluk oluyor.

    Başrolünde Idris Elba'nın yanı sıra Hollywood'un en iyi aksiyon yıldızlarından Dwayne Johnson ve Jason Statham'ın yer aldığı Hobbs & Shaw filminin konusu ise şöyle: Cüsseli kanun adamı Hobbs Amerikan Diplomatik Güvenlik Hizmeti'ne son derece sadık biridir. Shaw ise kanun tanımayan eski bir İngiliz askeri operasyon üyesidir. Bilindiği üzere Hobbs ve Shaw karakterleri Fast and Furious 7 filminde ilk kez bir araya geldiklerinde birbirlerinin işini bitirmeye çalışmış ve yalnızca yumrukları konuşmuştu. Ancak filmin kötü kahramanı olan siber-genetik hileleriyle geliştirilen anarşist Brixton ortaya çıktığı zaman, ikilimiz işbirliği yapmak zorunda kalacaktır. İnsanlığı bir çeşit biyolojik tehdit altında bırakan Brixton, insanlığı sonsuza kadar değiştirmek istiyordur. Bu büyük mücadelede Hobbs ve Shaw'a yardım edecek isim ise bir M16 ajanı ve Shaw'ın kız kardeşi olan Hattie Shaw olacaktır..

    Yönetmen koltuğuna “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız deneyimli aksiyon yönetmeni David Leitch'in oturduğu Hobbs & Shaw filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 2 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top