Hesabım
    "Sherlock Holmes 3" İçin 20 Milyon Dolar İstendi!

    Sherlock Holmes 3 ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

    Robert Downey Jr. ve Jude Law'ın başrolünü paylaştığı film serisi Sherlock Holmes'ün üçüncü filmi Sherlock Holmes 3'ün çekimleri için 20 milyon dolarlık koşullu vergi kredisi istendiği ortaya çıktı. California'da gerçekleştirilecek çekimler için milyonlarca dolarlık bütçe California Film Komisyonu'nda istendi.

    Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğuna oturacağı ve yıllardır devamı beklenen Sherlock Holmes serisinin üçüncü filmi Sherlock Holmes 3 için harekete geçildiği ortaya çıktı. Bu durum film şirketleri hakkında yapılan açıklamayla belli oldu. Warner, bünyesinde geliştirilen filmlerden alınacak olan destek bütçelerini duyurdu. Sherlock Holmes için 20 milyon dolarlık başvuru yapılırken, 1960 ve 1986 yapımı filmlerin yeniden çekimi Little Shop of Horrors için 9,6 milyon dolar; Will Smith'in Serena Williams'ın babası Richard Williams'a hayat vereceği King Richard için 7,5 milyon dolar talep edildi. Ayrıca Universal da California Film Komisyonu'ndan talepte bulunarak Purge 5 için 6,4 milyon dolar istedi. Atlas Entertainment, efsanevi müzisyen Janis Joplin'in yaşamının anlatılacağı ve başrolünde Michelle Williams'ın yer alacağı "Janis" filmi için 2,5 milyon dolar; American Pie Presents: Girls Rule için 1,1 milyon dolarlık talepte bulundu.

    Bilindiği üzere Sherlock Holmes serisi ilk kez 2009 yılında başlamıştı. Marvel Sinematik Evreni'nin eski yıldızı Robert Downey Jr.'ın ve Fantastic Beasts serisinin genç Dumbledore'u Jude Law'ın başrolünde yer aldığı filmin devamı için uzun zamandır bekleniyordu. Sherlock Holmes ve Sherlock Holmes: A Game of Shadow filmlerinin her birinden 500 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde edilmişti. Son olarak 2011 yılında izleyici karşısına çıkan Sherlock Holmes'ün ikinci filminin konusu ise şöyleydi: Dünyanın en ünlü ve zeki dedektiflerinden Sherlock Holmes ve 'ortağı' Dr. Watson bu sefer Londra’nın dışına çıkarak Fransa, Almanya ve İsviçre’ye yol alacakları yeni ve tehlikeli bir maceraya sürükleniyorlar. Onlardan hep bir adım önde olan kurnaz ve vicdansız Profesör Moriarty ise -ki Holmes en zeki olma unvanını ona kaptırmak üzere- büyük bir laneti değiştirecek planların peşindedir. Kahramanlarımız ise ne olursa olsun Moriarty durdurmaya kararlı...

    Sherlock Holmes 3, ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Ocak 2022'de buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top