Hesabım
    "Black Widow" Filminde Birden Fazla Black Widow Olacak!

    Solo "Black Widow" filminde Natasha Romanoff'un eğitim aldığı kurumdan diğer üyeleri göreceğiz.

    Black Widow filminde birden fazla Black Widow suikastçisi göreceğimiz kesinleşti. Bir haftadan daha uzun bir süre önce Marvel Studios'un şefi Kevin Feige, Marvel'ın merakla beklenen 4. Aşama planlarına dair bir sürü bilgi paylaştı. Gelen bilgilerin arasından solo Black Widow filmine dair olanlar bir hayli azdı ancak hayranlarını heyecanlandırmaya yetmişti. Şimdi filmden gelen bilgiler ise filmin oyuncularından Akademi ödüllü güzel yıldız Rachel Weisz tarafından açıklandı.

    IGN ile yapılan bir röportajda Weisz, filmdeki birden çok karakterin Black Widow suikastçısı olarak anılacağını açıkladı. Bu karakterlerin arasında kendisinin canlandırdığı Melina Vostokoff, Florence Pugh’un karakteri Yelena Belova ve elbette Scarlett Johansson’la özdeşleşen Natasha Romanoff karakteri de yer alıyor.

    KGB ajanı olarak yetiştirilen Natasha Romanoff'un, Kırmızı Oda'daki yılları ve geçmişte kalan hikayesinin anlatılacağı filme dair açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Weisz; "Onlardan oldukça fazla sayıda var. Ben, Scarlet ve Florence onlardan birkaçıyız. Filmde Black Widow olan başka karakterlerle de tanışacaksınız. Melina'nın filmin başlangıcında Black Widow eğitiminden geçtiğini söyleyebilirim. Kırmızı Oda'da eğitim almaya çocukluğunda başlıyor, yani çok başarılı bir casus ve suikastçı. Ancak onun diğer karakterlerle olan ilişkisi hakkında bir açıklama yapamam." diye konuştu.

    Filmin kötü adamı olacağı bilinen Taskmaster'ı kimin canlandıracağı şu an için belirsizliğini koruyor. Küçük yaşlarından itibaren başkalarının fiziksel yeteneklerini birebir kopyalayabildiğini fark eden Taskmaster, ilerleyen yaşlarında bu yeteneğini daha da ilerletiyordu. Filmin başrollerinde Scarlett Johansson, Florence Pugh ve Rachel Weisz yer alıyor. Hellboy'un yıldızı David Harbour'ın da Alexi isimli bir karaktere hayat vereceği belirtildi. Marvel'da Alexi adına sahip olan Red Guardian isimli bir karakterin olduğu biliniyor. Sovyet Rusya'da üzerinde deneyler yapılan Alexi'nin Natasha Romanoff ile evlendiği çizgi romanlarda yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mason rolüyle O-T Fagbenle da bulunuyor.

    "Black Widow"un senaryosuna The Disappearance of Eleanor Rigby filminin yönetmen koltuğuna oturmasıyla tanıdığımız Ned Benson ile Anne Hathaway ve Rebel Wilson'ın yıldızı olduğu The Hustle filminin senaryosunu kaleme alan Jac Schaeffer imza atıyor. Yönetmenliğini Cate Shortland'in üstlendiği "Black Widow" filminin 1 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top