Hesabım
    Al Pacino ve Robert De Niro'lu "The Irishman"e İlk Bakış!

    Al Pacino ve Robert De Niro'lu "The Irishman" filminden ilk kareler geldi.

    Başrollerini Robert De Niro ve Al Pacino'nun üstlendiği The Irishman'den ilk kareler yayınlandı. New York Film Festivali'nin açılış filmi olacağı açıklanan dram filminden ilk kareler yayınlandı. Filmin yönetmen koltuğunda Taxi Driver, “Sıkı Dostlar”, “Zindan Adası” ve “Para Avcısı” gibi filmlerin efsanevi Oscar ödüllü yönetmeni Martin Scorsese oturuyor.

    Merakla beklenen film Mean Streets, "Taxi Driver", New York, New YorkRaging BullThe King of Comedy, "Sıkı Dostlar", Cape Fear ve Casino filmlerinden sonra De Niro ve Scorsese'nin 9. iş birliği olacak. 

    Suç ve drama türündeki film yıldız oyuncularla kurulu geniş kadrosuyla dikkat geçiyor. Filmin oyuncu kadrosunda, ilk defa bir arada izleyeceğimiz Al PacinoRobert De Niro ve Joe Pesci’ye ek olarak; Bobby CannavaleSebastian ManiscalcoJesse Plemons, Anna Paquin, Jack Huston, Stephen GrahamHarvey Keitel ve Ray Romano gibi oyuncular yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Kazanma SanatıAmerikan Gangsteri gibi yapımlarda imzası bulunan, sinemanın kült filmlerinden “Schindler’in Listesi” ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanan Steven Zaillian üstleniyor.

    Robert De Niro'nun bir çetenin 25'in üzerinde kişinin ölümden sorumlu tetikçisi Frank 'The Irishman' Sheeran'a hayat verdiği "The Irishman" filminde Al Pacino ise 1957'den 1971'e kadar Uluslararası Teamsters Kardeşler Birliği Başkanı olarak görev yapan Amerikan işçi sendikası lideri Jimmy Hoffa'yı, usta oyuncu Joe Pesci da Pennsylvania'lı bir mafya babası olan Russel Bufalino'yu canlandırıyor. Ayrıca Jimmy Hoffa'nın yok oluşunda parmağı olduğu düşünülen Bill Bufalino'yu da Ray Romano canlandırıyor.

    Filmde iki ayrı dönem gösterildiği için Robert De Niro ve Al Pacino'nun gençliğini canlandıracak isimlerle anlaşmak yerine, CGI teknolojisiyle usta oyuncuların gençleştirilmesi, filmin bütçesini bir hayli yükseğe çekmişti. Ancak görünen o ki teknik bir hayli iyi işe yaramış gibi!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top