Hesabım
    Abigail Breslin, "Stillwater"da Matt Damon'ın Kızı Olacak!

    Stillwater'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    Dram türünde olması planlanan "Stillwater" filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise Zombieland 2: Double Tap filminde yıldız olması beklenen Abigail Breslin oldu. Bilindiği üzere Stillwater'ın başrolünde yıldız oyuncu Matt Damon yer alıyor.

    Win Win, The Station Agent, The Visitor, Spotlight gibi yapımların yönetmen ve senaristliğini üstlenen Tom McCarthy'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Stillwater'da The Martian, Good Will HuntingThe Departed, The Talented Mr. Ripley gibi filmlerin Oscarlı oyuncusu Matt Damon'a eşlik edecek olan isim belli oldu. Bu oyuncu ise Little Miss SunshineAugust: Osage CountyDefinitely Maybe gibi yapımların genç ve başarılı oyuncusu Abigail Breslin oldu. Film, Oklahoma'daki bir Amerikan petrol kulesinde çalışan bir babayı konu edinecek. Damon'ın karakteri Bill, kızını Marseille'de ziyaret eden bir baba olarak karşımıza çıkacak. Kızı ise işlemediği bir suçtan dolayı tutuklanmıştır. Bill, kızını kurtarmak için kültürel farklılıkları, anlayamadığı bir dilin önüne çıkardığı engelleri ve karmaşık yasal engelleri aşma konusunda son derece kararlıdır. Kızını temize çıkarmak adına orada yaşayan bir kadınla ve kızıyla yakınlaşır. Bu sırada bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkacak, bu dünyaya ne kadar ait olduğunun farkına varacaktır. Abigail Breslin'in filmde Bill'in kızına hayat vereceği düşünülüyor.

    Stillwater filminin yapımcıları arasında Partipicant Media ve Anonymus Content'ten Liza Chasin, Jonathan King, Tom McCarthy ve Steve Golin yer alacak. Filmin senaryosunu Tom McCarthy'nin yanı sıra Dheepan, Le Fidele gibi yapımlardan tanıdığımız Noe Debre ve Rust and Bone, A Prophet, The Sisters Brothers gibi yapımların başarılı ismi Thomas Bidegain kaleme aldı. Stillwater'ın Universal Pictures yardımıyla izleyicileriyle buluşması bekleniyor. Ancak filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top