Hesabım
    "Baby Driver" Devam Filmi Gelecek!

    Ansel Elgort, Baby Driver 2 ile ilgili açıklama yaptı.

    Başarılı isim Edgar Wright yönetmenliğindeki Baby Driver'ın devam filminin gelip gelmeyeceği uzun süredir merak ediliyordu. Şimdi ise aksiyon türündeki filmin genç ve yetenekli başrol oyuncusu Ansel Elgort'tan açıklama geldi. Açıklamaya göre Baby Driver 2 hayata geçiriliyor!

    Şimdilerde Steven Spielberg ile West Side Story yeniden çekimi üzerinde çalışmalarını sürdüren Ansel Elgort, Baby Driver devam halkası hakkında müjdeli bir haber verdi. Oyuncunun söylediklerine göre Baby Driver 2 yakında hayata geçirilecek, ancak film Baby Driver 2 adı ile değil, bambaşka bir isimle karşımıza çıkacak. MTV'ye konuşan Elgort şu sözleri sarf etti: "Edgar Wright senaryoyu benimle paylaştı. Evet bence film gerçek olacak. Bence Baby Driver devam filmi olacak. Aslında farklı bir ismi olacak. Ama bunu yine de Edgar'a sormanız gerekecek." Başrolünde Ansel Elgort'un yer aldığı Baby Driver'ın oyuncu kadrosunda Jon Berthal, Jon Hamm, Eiza Gonzalez, Lily James, Kevin Spacey gibi yıldız isimler yer alıyordu. Filmin konusu ise şöyleydi: Baby genç yaşına rağmen oldukça deneyimli bir sürücüdür. Genç görünümü yüzünden Baby lakabını alan adam banka soyguncuları için sürücülük hizmeti vermektedir. Banka soygununun ardından kaçış için sürücülük yapan adamın yolu bir gün bir suç lideri ile kesişir ve onun için çalışmak zorunda kalır. Ancak girdiği bu iş başarısız olmaya mahkum bir soygundur. İşler ters gittiğinde peşine düşen farklı farklı insanlardan kaçmak zorunda kalır...

    Bilindiği üzere Edgar Wright şimdilerde Last Night In Soho filminin çekimleriyle meşgul durumda. Başrolüne Anya Taylor Joy ve Matt Smith'i yerleştirdiği Last Night In Soho, 1970'li yıllarda geçen bir psikolojik korku filmi olacak. Bu sırada Baby Driver ile ilgili bir açıklama yapılması beklenmiyor. Ancak filmin vizyona girmesinin ardından harekete geçilebileceği düşünülüyor. Geçtiğimiz Pazar günü set fotoğrafları paylaşılan Last Night In Soho filminin ne zaman vizyona gireceği de henüz belli değil. Ayrıca yönetmenin gelecek projeleri arasında Last Night In Soho'nun yanı sıra Shadows isimli animasyon filmi ve ünlü pop grubu Sparks hakkında çekeceği bir belgesel yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top