Hesabım
    Sonic'i Jim Carrey'nin Canlandırdığını Sandılar!

    Bir röportaj sırasında Jim Carrey can sıkıcı anlar yaşadı.

    Sonic'in yeniden tasarlanacağı Sonic The Hedgehog ile ilgili ünlü komedyen ve oyuncu Jim Carrey ile yapılan röportajda, muhabirin kırdığı pot yüzünden garip anlar yaşandı. Jim Carrey ise soğukkanlılığını ve espri yeteneğini koruyacak olaya yaklaştı. Muhabir, Jim Carrey'i Sonic sanıyordu.

    İlk olarak karşımıza bir video oyunu olarak çıkan Kirpi Sonic'in 2000'li yıllarda uzun süreli çizgi filmi televizyon ekranlarında izleyicileriyle buluşmuştu. Geçtiğimiz aylarda ise Sonic The Hedgehog isimli live-action film hayata geçirildi. Ancak Sonic'in dişlerinin olması, uzun ve kaslı bacaklarının olup gözlerinin orijinal Sonic'e benzememesi üzerine tasarım büyük bir tartışma yarattı. Bu tartışmanın ardından filmin yönetmeni Jeff Fowler, Sonic'i yeniden tasarlatma kararı almıştı. Filmde Jim Carrey'nin rolü ise Sonic'in baş düşmanı Dr. Robotnik oldu. Ancak oyuncuyla Access'in yaptığı röportaj sırasında bu konuda büyük bir karışıklık yaşandı. Muhabir "Büyürken Sonic oyununu oynadığımda Sonic'in bir sesi yoktu. Yani sizin sayenizde Sonic'i gerçekten tanımayacağız. Ne beklemeliyiz ve hikaye nasıl olacak?" sorularını Carrey'ye yöneltti. Ayrıca özel bir kıyafet giyip giymediği, live-action bir karakteri canlandırmanın nasıl bir şey olduğu konusunda da oyuncuyu sıkıştırmaya başladı. Jim Carrey ise "Beni o küçük mavi ahmağı alt edecek olan Dr. Robotnik olarak bekleyebilirsiniz." yanıtını vererek muhabiri bozmamayı tercih etti ve konuyu değiştirdi.

    2020 yılında vizyona girmesi beklenen Kirpi Sonic'in konusu ise şöyle: Film, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

    Yeni tasarımları merakla beklenen Sonic The Hedgehog'un ülkemizdeki izleyicileriyle 28 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top