Hesabım
    Robert Pattinson ve Willem Dafoe'lu "The Lighthouse"dan İlk Fragman!

    Korku filmi The Lighthouse'dan fragman ve poster paylaşıldı.

    Yılın en çok beklenen korku filmlerinden biri olan The Lighthouse'dan ilk fragman paylaşıldı. The Witch filminin başarılı yönetmeni Robert Eggers'ın imzasını taşıyan The Lighthouse'un fragmanında, filmin siyah beyaz çekildiği ve son derece korkutucu olduğu görülüyor.

    Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan korku türündeki The Lighthouse'dan fragman paylaşıldı. The Batman'de başrolü üstlenecek olmasıyla gündemdeki yerini koruyan ve tartışmaların çıkmasına neden olan Robert Pattinson ile Örümcek-Adam, Büyük Budapeşte Oteli, The Florida Project, Aquaman gibi filmlerin usta oyuncusu Willem Dafoe'nun başrolünü paylaştığı The Lighthouse, yılın merakla beklenen korku filmleri arasında yer alıyor. Filmi Cannes Film Festivali'nde izleme şansı yakalayan eleştirmenlerin tam not verdiği filmin konusu ise kısaca şöyle: İki deniz feneri bekçisinin hikayesine odaklanan The Lighthouse, gözlerden uzak ve gizemli bir New England adasında geçiyordur. 1890'lı yıllara gittiğimiz film ile ilgili Robert Pattinson geçtiğimiz yıl açıklama yapmış ve Robert Eggers'ın onları çok zorlu şartlar altında çalıştırdığını ifade etmişti. Fragmanda da Pattinson ve Dafoe'nun yavaş yavaş akıllarını yitirdiklerini gözlemleyebiliyoruz.

    The Lighthouse'un sinematografisi için Robert Eggers, The Witch filminde birlikte çalıştığı Jarin Blaschke ile yeniden ortak oldu. Ayrıca Blaschke Fray, Souls of Totality, The Quantified Self gibi yapımlardan da tanınıyor. Fragmandan görüldüğü üzere görüntü yönetmeni, en iyi işini The Lighthouse ile çıkarmış olabilir. The Lighthouse'un senaryosunu ise Robert Eggers ile birlikte kardeşi Max Eggers kaleme aldı. Filmde Pattinson ve Dafoe'nun dışında Valeriia Karaman isimli bir oyuncu daha bulunuyor. Ancak filmi Pattinson ve Dafoe ikilisi götürüyor gibi görünüyor.

    The Lighthouse'un yurt dışındaki izleyicileriyle 18 Ekim tarihinde sinemalarda buluşması beklenirken ülkemizdeki vizyon tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak filmin ülkemizdeki festivaller aracılığıyla gösterime sunulabileceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top