Hesabım
    Jeff Goldblum Marvel'ı Seviyor, Ama Başkasıyla Çalışmak İstiyor

    Jeff Goldblum, röportajında yer almak istediği projelerden bahsetti.

    Usta oyuncu Jeff Goldblum ile yapılan röportajda, oyuncu yer almak istediği projelerden bahsetti. Bunlar arasında Marvel Sinematik Evreni'nin Thor filmleri vardı. Ancak bunun yanı sıra takıntı haline getirdiğinden bahsettiği başka önemli yönetmenler de yer alıyordu.

    Jurassic Park, Independence DayThe Fly gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu Jeff Goldblum, IndieWire ile gerçekleştirilen röportajda yer almak istediği projelerden bahsetti. Bilindiği üzere oyuncu, daha önce Thor: Ragnarok'ta The Grandmaster'a hayat vermişti ve Thor: Love and Thunder filminin çekileceğini duyduğunda sosyal medya üzerinden The Grandmaster'ı unutmamaları gerektiği konusunda paylaşım yapmıştı. Şimdilerde Jojo Rabbit ile gündemdeki yerini koruyan başarılı yönetmen Taika Waititi'nin Natalie Portman'lı Thor'unda rol almak istediğini belirten Goldblum, şimdi buna yeni sözler ekledi. Oyuncu, Marvel'ı çok sevdiğini, gelecek Marvel Sinematik Evreni projelerinde yer almayı beklediğini ifade etti. Ancak Goldblum'n aklında başka isimler de vardı. Bu isimler arasında We Need To Talk About Kevin filminin Golden Globe ve BAFTA adaylığı bulunan yönetmeni Lynne Ramsay, Camille Claude 1915, Flandres, La Vie De Jesus gibi yapımların Cannes'dan bolca ödülün sahibi yönetmeni Bruno Dumont; Amour, Funny Games, CacheThe White Ribbon gibi yapımların usta yönetmeni Michael Haneke bulunuyordu. Bunların yankı sıra takıntılı olduğu bir isim vardı. Claire Denis'in Trouble Every Day ve White Material filmlerini izledikten sonra bu takıntı başlamıştı. Goldblum'un söylediğine göre Denis ile herhangi bir şekilde iletişime geçemedi. Claire Denis'in son olarak Robert Pattinson ve Juliette Binoche başrollü High Life filmini izleme imkanı yakalamıştık.

    Bilindiği üzere usta oyuncu Jeff Goldblum'un Disney+'ta gösterime sunulması beklenen "The World According to Jeff Goldblum" isimli bir programı bulunuyor. Oyuncu bunun yanı sıra Marvel'ın What / If animasyon dizisinde The Grandmaster'ı seslendirmeye devam edecek. Ayrıca Michael Sheen ve Michelle Monaghan ile başrolünü paylaşacağı The Price of Admission isimli bir komedi filmi de oyuncunun gelecek projeleri arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top