Hesabım
    Melissa McCarthy, "The Little Mermaid" İle İlgili Açıklama Yaptı

    Melissa McCarthy gerçekten The Little Mermaid'de rol alacak mı?

    Halle Bailey'yi küçük deniz kızı Ariel olarak izleyeceğimiz Disney uyarlaması The Little Mermaid ile ilgili yeni bir durum ortaya çıktı. Bugüne kadar filmin kötü karakteri olacak olan Ursula karakteri için ünlü komedyen Melissa McCarthy'nin adı geçiyordu. Ancak komedyenin bu durumdan haberi olmadığı öğrenildi!

    Jimmy Kimmel Live programına katılan Melissa McCarthy, hakkındaki iddialar hakkında konuştu. Bu esprili açıklamasında The Little Mermaid'de Ursula rolünü canlandırmaya açık olduğunu, ancak henüz böyle bir teklifin gelmediğini ifade etti. Oyuncu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu konuda herhangi bir şey duymadım. Yapılabilecek korkunç derecede eğlenceli bir şey gibi görünüyor. Disney bana bu küçük değerli rolü verirse çok sevinirim. Göreceğiz. Eğer bu gerçekleşirse muhteşem olur. Animasyon film ilk çıktığı zaman bakıcılık yapıyordum ve baktığım kızlardan biri ile birlikte bir buçuk yıl boyunca her gece bunu izledik. Yani biliyorum, derinliklerime kadar biliyorum. Ve hala tuhaf bir şekilde seviyorum."

    Melissa McCarthy'nin filmde yer alıp almayacağı bilinmiyor. Ancak The Little Mermaid uyarlamasının oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Room, Wonder, Before I Wake, Predator, Good Boys gibi yapımların yükselen minik yıldızı Jacob Tremblay ile Crazy Rich Asians, Ocean's Eight, The Farewell gibi yapımlardaki performanslarıyla tanıdığımız ve Jumanji: The Next Level'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Awkwafina  bulunuyor. Tremblay filmde Ariel'in en yakın dostu Flounder'ı seslendirecekken, Awkwafina'nın martı Scuttle'ı seslendirmesi beklenenler arasında yer alıyor. Filmde rol alacağı dedikoduları gezen bir diğer oyuncu da Javier Bardem oluyor. Eğer ki Bardem ile anlaşma sağlanırsa oyuncu Kral Triton'a hayat verecek.

    Andersen masal klasiği olarak 1837 yılında ilk kez yayınlanan ve orijinal adı "The Little Mermaid" olan "Küçük Deniz Kızı" birçok kez çizgi film ve çizgi dizi olarak televizyon ve beyaz perdeye aktarılmıştı. Bunlardan en çok bilineni 1989 yapımı The Little Mermaid olmuştu. Bu filmin yönetmen koltuğuna John Musker ve Ron Clements geçmiş, film çizgi film klasikleri arasındaki yerini almıştı. Filmin yanı sıra 1990'lı yıllarda televizyonda çizgi dizi olarak gösterilen bir The Little Mermaid de bulunuyordu.

    Disney'in yeni uyarlama projesi The Little Mermaid'in izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top