Hesabım
    Sony, "Ölümcül Labirent"in Yönetmeniyle İşbirliği Yapacak

    Adam Robitel ile Sony, yeni bir gerilim filmine imza atacak.

    Sony Pictures, Sam Raimi'nin ve Gavin Heffernan'ın da imzasının bulunacağı bir doğaüstü gerilim filmi için Ölümcül Labirent filminin yönetmeni Adam Robitel ile anlaşma sağladı. Henüz adı ve konusu belli olmayan doğaüstü gerilim filmi için hazırlıklara başlandı.

    Yılın en iyi korku filmlerinden biri olarak görülen ve orijinal adı Escape Room olan Ölümcül Kaçış filminin yönetmeni Adam Robitel, yeni bir gerilim filmine imza atacak. Bir kez daha Sony ile işbirliği yapacak olan başarılı yönetmeni The Talking of Deborah Logan ve Insidious: The Last Key filmlerinden tanıyorduk. Henüz adı belli olmayan gerilim türündeki filmin yapımcılığını ise Spider-Man filmlerinin usta yönetmeni Sam Raimi üstlenecek. Raimi, yeni film projeleri hakkında şu sözleri sarf etti: "Ghost House bir kez daha Sony ile ve ilk kez yetenekli yönetmen Adam Robitel ile çalışacağı için çok heyecanlı. Adam ve Gavin film ile ilgili gelecek düşüncelerini bana vermeye çalıştıklarında bunun seyirci için son derece heyecan verici ve dehşete düşürücü bir deneyim olacağını biliyordum."

    Bilindiği üzere Adam Robitel'in yönettiği Escape Room, Sony'ye tüm prodüksiyonuyla birlikte 6 milyon dolara mal olmasına rağmen 155 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmiş ve başarısını kanıtlamıştı. Resmi olarak duyurulanlara göre Escape Room'un devam filmi çekilecek ve film 14 Ağustos 2020 yılında da izleyicileriyle buluşacak. İlk filmin konusu ise şöyleydi: Ölümcül Labirent, kaçış odasından kurtulmaya çalışan altı yabancının hikayesini konu ediyor. 6 kişinin hayatı, kendilerine gönderilen bir postadan sonra bambaşka bir hal alır. Birbirini tanımayan altı yabancıya, bir kaçış odasının giriş biletleri gelir. Üstelik büyük bir ödül de vardır. Eğer içlerinden kaçış odasından çıkmayı başaranlar olursa, bir milyon dolar ödülün sahibi olacaktır. Kimsenin, kendilerine sunulan bu fırsatı kaçırmaya niyeti yoktur. 6 kişinin kaçış odasında bir araya gelmesi ile büyük oyun başlar. Grubun ilk işi, odadan kaçmalarını sağlayacak olan ipuçlarını aramak olur. Onlar odanın içerisinde araştırma yapmaya devam ederken, odanın içerisi yavaş yavaş ısınmaya başlar. Onları kavurmak üzere olan sıcaktan kurtulmayı başaran ekip, kendilerini başka bir etapta bulur. Her başarının ardından başka bir etap onları beklemektedir ve etaplar giderek daha zor bir hale gelir. Hayatta kalabilmek için akıllarını kullanmak zorunda olan grup, kaçış odasından kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

    Adam Robitel, Sam Raimi ve Gavin Heffernan'ın ortak çalışması olacak yeni filmin konusu ve detayları henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top