Hesabım
    Olivia Wilde'ın Yönetmenlik Yapacağı Yeni Filmi "Don't Worry, Darling" Olacak!

    Olivia Wilde'ın yeni filmi belli oldu.

    Başarılı oyuncu ve yönetmen Olivia Wilde'ın yönetmenliğini üstleneceği yeni film projesi resmi olarak açıklandı. Booksmart filmiyle ilk yönetmenlik denemesini yapan yetenekli isim, bu kez 1950'li yıllarda geçen Don't Worry Darling isimli bir gerilim filmine imza atacak.

    Komedi türündeki Booksmart filminin yönetmenliğini üstlenmesiyle eleştirmenlerin radarına yakalanan ve yönetmenliği oldukça beğenilen Olivia Wilde, yeni bir projeye imza atacak. Don't Worry Darling filmi, gerilim türünde hayata geçirilecek. Film, 1950'li yıllarda bir ev kadınının feminist uyanışı üzerine yaşadıklarından rahatsız olmasını konu edinecek. Ancak konu hakkında başka bir detay açıklanmadı. Bilinen bir diğer detay da, Olivia Wilde'ın yeni filmi Don't Worry Darling için film stüdyolarının ve online streaming platformlarının anlaşma imzalamak üzere sıraya girdiği oluyor. Bunun için adeta bir açık artırma başlatıldığı gibi filme 20 milyon dolar değer biçildiği de bilinenler arasında yer alıyor.

    Filmin senaryosunu Shane ve Carey Van Dyke kaleme aldı. İkiliyi The SilenceChernobyl Diaries gibi yapımlardan tanıyoruz. Ancak Katie Silberman bu senaryonun üzerinden bir kez daha geçecek. Psikolojik gerilim filmi "Don't Worry Darling"de 1950'li yıllarda yaşayan genç bir ev kadını, rahatsız edici gerçeklerin yüzüne çarpmaya başlamasıyla kendine gelecektir. Olivia Wilde'ın ilk filmi Booksmart bilindiği üzere bir komedi filmiydi. Film, iki lise öğrencisi kızın büyüme hikayelerini konu ediniyordu. Mezun olmaya hazırlanan ikilinin çalışmayı bırakıp eğlenmeye başlamaları gerektiklerinin farkına varmaları üzerine olanları anlatan Booksmart, Sundance Film Festivali ve SXSW gibi festivallerde gösterime sunulmuş, eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmıştı. Her ne kadar Booksmart blockbuster bir gişe filmi olmasa da Wilde'ın bir kadın yönetmen olarak gelecek vaad ettiği ortaya çıkmıştı.

    Olivia Wilde'ın gelecek projeleri arasında gerçek bir hikayeden alınan Clint Eastwood'un imzasını taşıyacak olan The Ballad of Richard Jewell bulunuyor. Filmde Wilde'a eşlik edecek isimler arasında Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Jon Hamm, Kathy Bates gibi isimler bulunuyor. Don't Worry Darling'in ise ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top