Hesabım
    Nurgül Yeşilçay'ın Film İçin İnanılmaz Değişimi!

    Mahalleden Arkadaşlar filmi için Nurgül Yeşilçay farklı bir imaja büründü.

    Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul'un başrolünü paylaştığı "Mahalleden Arkadaşlar" çekimleri için Yeşilçay değişim geçirdi. Rolüne bürünebilmek için imajını değiştiren başarılı ve güzel oyuncu gerçekten mahalleden biri gibi görünüyor!

    Kardeş PayıÇalgı ÇengiÜsküdar'a GiderkenAilecek Şaşkınız gibi komedi film ve dizi dünyasına yön veren başarılı yapımlara imza atan yönetmen ve senarist Selçuk Aydemir, yazarı olduğu Mahalleden Arkadaşlar isimli kitabını beyaz perdeye aktarıyor. Filmden ilk ayrıntılar ise Nurgül Yeşilçay'dan geldi. Yayınlanan fotoğraftan anlaşılacağı üzere Yeşilçay'a, rolü gereği yüz tipini yuvarlaklaştıracak bir makyaj yapılmış, kilolu göstermek üzere aparatlar takılmış ve Anadolu kadını stiline uygun kıyafetler giydirilmiş. Ayrıca 90'lı yılların moda saç modeli olan permanın oyuncuya uygulandığı görülüyor.

    Selçuk Aydemir'in 2015'te yayınlanan Mahalleden Arkadaşlar kitabının beyaz perde uyarlamasında  İkinci ŞansParamparçaEğreti GelinPek YakındaBebek İşiÇınar AğacıAnlat İstanbulAsmalı Konak gibi yapımların başarılı ismi Nurgül Yeşilçay'ın yanı sıra komedi türünde son zamanların en başarılı isimlerinden biri olup Dedemin FişiSümela'nın Şifresi TemelÖlümlü DünyaCici Babam gibi yapımlarda karşımıza çıkan Alper Kul yer alıyor. Ayrıca ikiliye Can Dostlar ve Bizim Köyün Şarkısı'ndan hatırladığımız minik oyuncu Esat Polat Güler eşlik ediyor. Şimdilik oyuncu kadrosunda yer alması beklenen diğer isimler resmi olarak açıklanmadı. Yeşilçay, Kul ve Güler'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Mahalleden Arkadaşlar filminin kitabında okuyucular modern teknolojilerin olmadığı bir mahalle ortamına götürülüyordu. Hikaye, Küçükçekmece'de bulunan bir mahallede geçer. Selçuk, mahallenin reisi olan İsmet'in gözüne girmek istiyordur. Bunun için de yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Selçuk sırf bunun için iki arkadaşıyla birlikte çete kurar ve mahalleyi birbirine katar...

    Komedi türündeki Mahalleden Arkadaşlar filminin izleyicileriyle 24 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top