Hesabım
    9. Bodrum Türk Filmleri Haftası, İzleyicileriyle Buluşmaya Hazır!

    9. Bodrum Türk Filmleri Haftası, Eylül ayında sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

    Bodrum ve Yunanistan'ın Kos Adası'ndaki sinemaseverlerin karşısına Türk filmlerini çıkaran Bodrum Türk Filmleri Haftası, bu yıl da izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Eylül ayında düzenlenecek olan festivalin gerçekleştirileceği tarih belli oldu.

    Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile Magazin Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftasının dokuzuncusu, 19 - 27 Eylül tarihleri arasında sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Bodrum'da ve Kos'ta düzenlenecek etkinlikler eşliğinde gerçekleştirilecek olan festival, bu yılın gişede en başarılı olan filmlerini ağırlayacak. Vizyona girmiş olan filmler için oyuncularının, yönetmenlerinin ve diğer ekip üyelerinin katılımıyla gösterimleri gerçekleştirilecek. Ayrıca festival haftasında Emek Ödülleri de sahiplerine teslim edilecek. Ancak Emek Ödülleri'nin sahipleri henüz belli değil.

    9. Bodrum Türk Filmleri Haftası'nın filmleri Bodrum Kalesi, Oasis Cinemarine Sinemaları, İskele Meydanı, Mumcular Köy Meydanı ve Kos Orpheus sinemalarında yerini alacak. Yılın en iyi filmlerinin yanı sıra, henüz gösterime girmemiş olan 50'ye yakın filmin tanıtımları da gerçekleştirilecek. Bu filmlerin tanıtımları için yönetmen ve oyuncular ile söyleşiler gerçekleştirilecek. Önümüzdeki haftalarda 9. Bodrum Türk Filmleri Haftası ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere yer verilmesi bekleniyor.

    9. Bodrum Türk Filmleri Festivali, Bodrum ve Kos Adası'ndaki izleyicileriyle 19 - 27 Eylül tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top