Hesabım
    Ava DuVernay Yönetmenliğindeki "The New Gods" Kadrosunda Kimler Yer Alacak?

    DuVernay, New Gods ile ilgili ipuçları verdi.

    Son dönemlerde Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ava DuVernay'ın yönetmenliğini üstleneceği DC filmi "The New Gods" ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı. Yönetmen, sosyal medyada açtığı #AskAva hashtag'i üzerinden ona sorulan sorulara cevap verirken The New Gods ile ilgili de ipuçları vermiş oldu.

    Özgürlük Yürüyüşü, 13th, Middle of Nowhere, Queen Sugar gibi yapımlardan tanıdığımız ve son zamanlarda When They See Us dizisi sayesinde adından oldukça söz ettiren Ava DuVernay, sosyal medya üzerinden kullanıcılara verdiği cevaplarla The New Gods hakkında ipuçları vermiş oldu. DC bünyesinde geliştirilen projenin henüz herhangi bir oyuncusu açıklanmamıştı. Bu durumda en çok merak edilen konu hangi karakterlerin ve hangi oyuncuların yer alacağı oldu. Bilindiği üzere DuVernay, bir önceki projesinde yer alan oyuncuları bir sonraki projesine davet etmeyi gelenek edinmişti. Bu durumda DuVernay, son projesi olan When They See Us'taki oyuncuların The New Gods'da yer alma ihtimalinin %99.9 olduğunu belirtti.

    The New Gods'da yer almalarının yüksek bir ihtimal olduğu söylenen When They See Us oyuncuları arasında Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse, Marquis Rodriguez, Marsha Stephanie Blake, Kylie BunburryJohn Leguizamo gibi isimler bulunuyor. Bilindiği üzere dizi işlemedikleri bir suç yüzünden hapse giren beş gencin hikayesini konu ediniyor. Ayrıca yönetmenin cevapları arasında bir ipucunu daha yakalama fırsatımız oluyor. DuVernay'ın söylediğine göre The New Gods'ın senaryosundaa yönetmene Tom King eşlik edecek.

    The New Gods'da The Furies adı verilen askeri kadın birliğine de yer verilecek. The Furies bilindiği üzere, Darkseid'e ve Apokolips'e hizmet ediyor. Her biri Darkseid için ölebilecek kadar sadık karakterler olarak tanınıyor. The New Gods çizgi romanları, uzaylıların yaşadığı iki gezegeni konu ediniyor. Adeta bir cenneti andıran New Genesis ve tersi olan Apokalips, birbirine zıt iki lider tarafından yönetiliyordur. New Genesis, yönettiği canlıları seven ve iyiliklerini düşünen Highfather tarafından yönetilirken, Apokalips, acımasız Darkseid tarafından yönetiliyordur. Darkseid'in tek amacı, iki zıt dünya arasındaki barışı dengesizleştirerek ve tüm evrenin özgür iradesini elinden almaktır. Bilindiği üzere Darkseid, DC çizgi roman evreninin en kötü karakterlerinden biridir. The New Gods çizgi romanında yer alan kahramanlardan Darkseid, Highfather ve The Furies karakterleri dışında hangilerinin yer alacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top