Hesabım
    Scarlet Witch, Thanos'u Öldürebilirdi!

    Kevin Feige, Avengers: Endgame ile ilgili bir açıklama yaptı.

    Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige, aylar sonra Avengers: Endgame ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında nüfusun çoğunluğunu yok eden Thanos'u rahatlıkla yenebilecek bir kahramandan bahsetti. Bu kahraman ise mistik güçleriyle tanınan Scarlet Witch oldu.

    Marvel Sinematik Evreni'nin bir dönemini sona erdiren ve dördüncü evreye geçiş yapılmasına neden olan Avenger: Endgame ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Kevin Feige'in yaptığı açıklamaya göre Wanda Maximoff, Thanos'u yenebilecek güçteydi. Feige bunu şu sözlerle açıkladı: "Eğer Thanos ordusunu çağırmasaydı Scarlet Witch'in onu alt edebileceği iddia ediyorum. Şimdi o Lizzie'nin sahnede söylediği gibi karşı konulamaz güçlere sahip olan Scarlet Witch'e dönüştü, şimdi ise Doctor Strange filmine geliyor. İki kahraman eğlenceli bir şekilde bir araya geliyor." Bilindiği üzere Avengers: Infinity War'da Scarlet Witch, Vision'ı korumaya çalışırken Sonsuzluk Eldiveni'yle yok edilmişti. Avengers: Endgame'de ise Thanos'un eldivenini giyen isim Tony Stark olmuş ve onun karşısında durabilen tek kahraman ise Captain Marvel olmuştu. Bunun nedeni olarak Captain Marvel'ı Marvel Phase 4'un merkezine yerleştirmek istemeleri gösteriliyor. Aksi halde Captain Marvel'ı film boyunca çok az görmüş ve bu kadar güçlü olmasına rağmen pek bir yararını görememiştik.

    Wanda Maximoff'un yer alacağı WandaVision'ın Disney+'ta yayınlanması için hazırlıklara başlandı. Ayrıca dizide Elizabeth Olsen'ın canlandırdığı Scarlet Witch ve Paul Bettany'nin hayat verdiği Vision'ın yanı sıra Monica Rambeau'nun da yer alacağı belirtildi. Bu rolde Teyonah Parris'i izleyeceğiz. WandaVision dışında Disney+'ta LokiFalcon and The Winter Soldier, Hawkeye, What / If gibi dizilere yer verilecek. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresindeki filmler arasında da  Thor: Love and ThunderDoctor Strange: In The Multiverse of MadnessThe EternalsBlack WidowShang-Chi, Blade, Fantastic Four gibi filmler yer alıyor. Yeni Thor'un Natalie Portman olacak olmasının yanı sıra Elizabeth Olsen'ı Doctor Strange filminde göreceğiz. The Eternals ise kadrosunu tamamlamak üzere gibi görünüyor.

    WandaVision dizisinin 2021 yılında Disney+'taki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top