Hesabım
    Emile Hirsch'lü Bilim Kurgu Filmi "Freaks"ten Sanatsal Bir Poster Geldi

    Emile Hirsch başrollü bilim kurgu filminden yeni poster var.

    Emile Hirsch başrollü bilim kurgu-gerili türündeki film Freaks'ten yeni bir poster görücüye çıktı. Sanatçı Christopher Shy'ın yarattığı poster adeta gerçeklikle kabuslar alemini bir araya getiriyor. Bonnie & Clyde'ın Clyde Barrow'u olarak tanınan, aynı zamanda Sen Dünyaya GelmedenOtopsiSon Kalan gibi yapımlarda da karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Emile Hirsch'ün endişeli bir babaya hayat verdiği filmin bir diğer başrolü ise Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinde karşımıza çıkan genç oyuncu Lexy Kolker oluyor.

    Filmin konusu; Babası tarafından evde hapis olarak tutulan 7 yaşındaki Chloe, yaşamını korku içerisinde geçiriyordur. Ama aynı zamanda babasının onu uzak tutmaya çalıştığı dış dünyaya karşı büyük bir ilgi de duyuyordur. Ancak ona bugüne kadar dış dünyanın tehditler ve tehlikelerle dolu olduğu söylenmiştir. Chloe'ye yabancı biri dışarıya göz atması için yardımcı olmayı teklif eder. Böylece Chloe dışarıda gerçekten neler olduğunu öğrenebilecektir. Ancak kız, dış dünyanın o kadar da basit olmadığı ve tehlikenin son derece gerçek olduğunu çok zaman geçmeden öğrenecektir...

    Vancouver Uluslararası Fim Festivali, Trieste Science+Fiction Festival, Paris Uluslararası Fantastik Film Festivali gibi önemli festivallerden ödüllere layık görülen ve Toronto Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kanada Yapımı Film kategorisinde geçtiğimiz yıl adaylık alan "Freaks"in oyuncu kadrosunda NebraskaThe Hateful EightDjango Unchained gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar adayı usta isim Bruce DernSilicon Valley'nin Monica Hall'ı güzel oyuncu Amanda Crew ve uzun soluklu Hawaii Five-0'nun Kono Kalakaua'sı Grace Park gibi isimler yer alıyor. "Freaks"in yönetmen ve senaristliğini ise Adam B. Stein ile Zach Lipovsky ikilisi üstleniyor.

    "Freaks" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı bilinmiyor. Ancak yurt dışındaki izleyicilerinin gösterimine 13 Ağustos 2019 tarihinde sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top