Hesabım
    Reese Witherspoon, Bilim-Kurgu Filmi "Pyros" Kadrosunda!

    Simon Kinberg projesi Pyros, başrolünü buldu.

    X-Men: Dark Phoenix'in yönetmen koltuğuna oturan Simon Kinberg'ün yeni projesi duyuruldu. Bir bilim kurgu filmi olması planlanan "Pyros" isimli yapım, başrolünü buldu. Bu isim ise Big Little Lies'ın yıldız oyuncularından biri olan Reese Witherspoon oldu.

    Thomas Pierce'ın kaleme aldığı ve geçtiğimiz yıl içerisinde The New Yorker'da yayınlanan Tardy Man isimli bilim kurgu hikayesinin beyaz perdeye aktarılacak olan uyarlaması Pyros, başrol oyuncusunu buldu. Filmin başrol oyuncusu resmi olarak duyurulanlara göre Big Little Lies, Wild, Legally Blonde, Walk The Line, Election gibi yapımların yıldız oyuncusu Reese Witherspoon olacak. Pyros filminin konusu ise hikayeye göre şöyle olacak: Bir grup yok edilemez kıyafete sahip itfaiyecinin hikayesine odaklanan Tardy Man'de itfaiyeciler zengin insanlarla anlaşma sağlamıştır. Zengin birilerinin evinde yangın çıktığı zaman tahribatı yok eden bu itfaiyecilere kesinlikle yasak olan şey ise görevlerinden sapmaları ya da yön değiştirmeleridir. Diğer insanlar ölüm tehlikesi altında olsa bile, yine de görevlerine odaklanmak zorundadırlar. Ancak öyle bir durumla karşı karşıya kalınır ki, itfaiyecilerin lideri bir istisna yapmak durumunda kalır. Bu da bardağı taşıran damla olacaktır.

    Belirtildiği üzere Simon Kinberg ve Reese Witherspoon'un bu ortak çalışması, çeşitli stüdyolar ve film şirketlerinin radarı altına girmiş bulunuyor. Ancak henüz hangi stüdyo ile anlaşma yapılacağı bilinmiyor. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Simon Kinberg'ün, bilindiği üzere 355 isimli başka bir film projesi daha bulunuyor. Ancak filmin oyuncularından Bingbing Fan'ın yasa dışı işler nedeniyle uzun süredir ortalıkta olmaması, filmin çekimlerini aksatmıştı. Ayrıca Kinberg'ün yönetmenliğini üstlendiği bir diğer proje de X-Men: Dark Phoenix olmuştu. Yüzlerce kez Disney tarafından ertelenen film, vizyona girdiğinde eleştirmenler tarafından pek beğenilemedi. Kinberg Logan, The Martian, Legion, The Gifted, X-Men: First Class, X-Men: Day of The Future Past, X-Men: Apocalypse gibi birçok projenin yapımcılığını üstlenmişti.

    Bilim kurgu türündeki Reese Witherspoon başrollü Pyros'un ne zaman hayata geçirileceği henüz açıklananlar arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top