Hesabım
    Chris Pine, "Newsflash"te Walter Cronkite'e Hayat Verecek!

    Chris Pine, Newsflash'te Seth Rogen'ın yerini aldı.

    Star Trek serisinin başarılı oyuncusu Chris Pine'ın, tarihi biyografi türündeki "Newsflash" filminin başrolünü üstleneceği resmi olarak duyuruldu. David Gordon Green'in yönetmenliğini üstleneceği John F. Kennedy suikasti konulu film, uzun süredir geliştirme aşamasında bulunuyordu.

    Star Trek serisi, Wonder Woman, I Am The Night, Into The WoodsJack Ryan: Shadow Recruit gibi yapımların yıldız oyuncusu Chris Pine, "Newsflash" filminde Seth Rogen'ın yerine getirildi. 2017 yılından beri geliştirilen biyografik film projesinde ilk olarak başrole ünlü komedyen Seth Rogen getirilmişti. Oyuncu ünlü haber spikeri Walter Cronkite'i canlandıracaktı. Ancak yeni bir gelişmeyle, Rogen'ın yerini Pine'ın aldığı duyuruldu. Newsflash filminde 22 Kasım 1963 yılına gideceğiz. Suikaste kurban giden Amerika Başkanı John F. Kennedy'nin öldürüldüğü gün Walter Cronkite, Kennedy'nin ölümünü ülkeye duyuran isimlerden biri olmuştu. Haber spikeri Cronkite, her ne kadar Kennedy'nin ölümünü duyuran ilk isim olmasa da, sözleriyle en çok akılda kalan isim olmuştu. Şimdi ise Cronkite'in o gün yaşadıkları, beyaz perdeye aktarılıyor.

    Biyografik dram filmi Newsflash'in senaryosunu yeni bir senarist olan Ben Jacoby yazdı. Jacoby, korku türündeki The First Omen filminin senaryosunu da kaleme alacak. Newsflash'in yönetmenliğini ise eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen Halloween, Prince Avalanche, Joe, Pineapple Express, Snow Angels, George Washington gibi yapımlarda imzası bulunan David Gordon Green üstleniyor. Söylentilere göre, Chris Pine'a filmde eşlik edecek isimler arasında televizyon yapımcısı Don Hewitt rolünde Avengers filmlerinin Hulk'ı canlandıran yıldız oyuncusu Mark Ruffalo ve gazeteci Dan Rather'a hayat vermesi beklenen yıldızı parlayan oyuncu Logan Lerman bulunuyor. Ruffalo ve Lerman ile henüz anlaşma yapılmadı. Bilindiği üzere Walter Cronkite, Dan Rather ve Don Hewitt, CBS kanalı haber merkezinin çalışanları arasında yer alıyordu. Bu isimlerin yanı sıra filmde Jim Aubrey'nin de yer alması bekleniyor. Aubrey ise CBS kanalının başkanı olarak tanınıyor.

    Newsflash'in izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Başrol oyuncusu Chris Pine'ın ise şimdilik Wonder Woman 1984 projesi ile meşgul olduğu biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top