Hesabım
    Herkes Nolan İmzalı "Tenet" Teaser'ını Konuşuyor!

    Tenet'in teaser'ı sinemalarda dönmeye başladı.

    Christopher Nolan'ın büyük bir heyecanla beklenen yeni filmi Tenet ile ilgili bir dedikodu sinema dünyasındaki yerini aldı. Söylenenlere göre yurt dışındaki sinemalarda Tenet'in teaser'ı gösterime sunuldu. Ancak gizlice sunulan bu teaser başka hiçbir yerde bulunmuyor.

    Bilindiği üzere Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filmi bugünden itibaren tüm dünyada vizyona girmiş bulunuyor. Bu filmin öncesinde ise izleyicileri bir sürprizin karşıladığı söyleniyor. Sürpriz, Christopher Nolan'ın yeni film projesi Tenet'in teaser'ının olduğu belirtiliyor. 40 saniyelik bu teaser, henüz resmi olarak internetteki yerini almadı. Yalnızca gizli olarak sinemalarda gösterime sunuldu. Film ile ilgili elimizde çok az bilgi olduğu gibi, teaser'da da her şeyin şifreli bir şekilde anlatıldığı söyleniyor. Teaser'dan yalnızca internete düşen ekran görüntüleri bulunuyor. Ekran görüntülerinde şu sözlere yer verildiği görülüyor: "Yeni bir kahraman için zaman geldi. Yeni tür bir görev için zaman geldi." Bu sözlerin, filmin başrolünde yer aldığı bilinen, ayrıca Malcolm X'te karşımıza çıkan ve Love Beats Rhymes, Monsters and Men, The Old Man & The Gun gibi filmlerden Ballers dizisi ve Akademi ödüllü Karanlıkla Karşı Karşıya filminden tanıdığımız John David Washington tarafından söylendiği de bilinenler arasında yer alıyor.

    Daha önceki haberlere göre filmin prodüksiyonunun 225 milyon dolar gibi dev bir bütçeyle yapıldığı biliniyor. Tenet'in oyuncu kadrosunda John David Washington'ın yanı sıra The Batman'de başrolü üstlenecek olmasıyla ve The Lighthouse'daki merak edilen performansıyla heyecanlandıran Robert Pattinson;  Guardians of The Galaxy 2WidowsEverestMuhteşem GatsbyCloverfield ParadoksuThe Night Manager gibi yapımlarda karşımıza çıkan yetenetli oyuncu Elizabeth Debicki; usta sinema ve tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Kenneth Branagh; Kick-Ass, Anna Karenina, Nowhere Boy, Nocturnal Animals gibi yapımlardan tanıdığımız Aaron Taylor Johnson; Nolan'ın Batman filmlerinin Alfred'i usta oyuncu Michael CaineClemence Poesy ve Dimple Kapadia yer alıyor.

    Ülkemizde 17 Ağustos 2020 tarihinde vizyona girecek olan Tenet'in yalnızca sinemalarda yayınlanan teaser'ı tüm dünyadaki sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top