Hesabım
    Hayranlar "Avengers: Endgame"de Winter Soldier Detayını Fark Etti!

    Avengers: Endgame ile ilgili güldüren bir tartışma başladı.

    Gelmiş geçmiş en yüksek gişe hasılatı yapan film ünvanına sahip olan Avengers: Endgame ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Filmin hayranlarından birinin farkettiği detay, Winter Soldier olarak tanıdığımız ve Sebastian Stan'in canlandırdığı Bucky ile ilgili oldu. -Dikkat, spoiler içerir-

    Iron Man ve Black Widow'un Marvel Sinematik Evreni'ne veda etmesine neden olan Avengers: Endgame ile ilgili yeni bir detay bir Marvel hayranı tarafından fark edildi. Bu detay, Falcon and The Winter Soldier dizisiyle varlığını devam ettirecek olan Bucky ile ilgili oldu. Avengers: Endgame'in son sahnesinde yer alan büyük savaşta Tony Stark, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni takarak tüm kahramanları ve küle dönen herkesi yaşama geri döndürmüştü. Bunun ardından tüm kahramanların yer aldığı savaşta Winter Soldier da yer aldı. Ancak fark edilenlere göre, Bucky savaş sırasında saçını tarayıp toplayacak zamanı bulmuştu. Bunun fark edilmesi üzerine Bucky, sosyal medyada alay konusu oldu.

    Bilindiği üzere Avengers: Endgame'in ardından sona eren üçüncü evreyle birlikte geçtiğimiz haftalarda Marvel'ın dördüncü evresinde yer alacak filmler ve diziler açıklanmıştı. Bu yapımlar arasında  Thor: Love and ThunderDoctor Strange: In The Multiverse of MadnessThe EternalsBlack WidowShang-Chi, Blade, Fantastic Four gibi filmler ve Loki, Falcon and The Winter Soldier, Hawkeye, WandaVision, What / If gibi diziler bulunuyor. Ayrıca Ryan Reynolds, Deadpool 3'nin Marvel Phase 5'da yer alabileceği konusunda ipuçları vermişti. Ancak bunun doğruluk payı henüz bilinmiyor. Thor: Love and Thunder'ın 5 Kasım 2021'de, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın 7 Mayıs 2021'de, Black Widow'un 1 Mayıs 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top