Hesabım
    Taron Egerton'dan Wolverine Rolüne Yeşil Işık!

    Taron Egerton beyaz perdenin yeni Wolverine'i olacağı iddialarına yanıt verdi.

    Yakışıklı oyuncu Taron Egerton'dan Wolverine dedikodularına dair yeşil ışık geldi. Mutant dünyasının en sevilen karakterlerinden biri olan Wolverine'in yeni beyaz perde macerasında karakterin genç versiyonuna hayat vereceği konuşulan Taron Egerton, konuya dair bir açıklama yaptı.

    Başarılı oyuncunun ismi daha önce anonim kaynaklardan Wolverine rolü hakkında geçmiş olsa da Marvel'a yakın bir kaynaktan hiç haber gelmemişti. Ancak geçtiğimiz haftalarda ünlü çizgi roman yazarı Mark Millar'ın sosyal medyada yaptığı paylaşıma göre Wolverine'in yeni beyaz perde temsilcisi Taron Egerton olacak. Haliyle mikrofonlar da hızla yakışıklı oyuncuya çevrildi.

    Son olarak büyük beğeni toplayan Elton John biyografisi Rocketman ile seyirci karşısına çıkan, sevilen aksiyon serisi Kingsman ile de hayran sayısını arttıran Taron Egerton, gündemdeki dedikodular hakkında Variety'e açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki Egerton, "Marvel'ı seviyorum, filmleri seviyorum ve forma girmem için karşıma çıkan her bahanesini seviyorum. Wolverine rolü hakkında çıkan dedikodular gerçekçi olsun olmasın, Marvel evreninin bir parçası olmayı çok isterim." diye konuştu.

    Yakın zamanda Egerton Wolverine rolünün kendisine verildiğine dair çıkan dedikodular hakkında Heart FM'e açıklama yapmıştı. Konu hakkındaki dedikodulara; "Bildiğim kadarıyla hepsi asılsız dedikodular. Yeterince tedirgin edici olup olmadığımı bilmiyorum. Yani, Marvel’deki insanlar benim öyle olduğumu düşünürlerse harika, başlamaya hazırım. Ama bence daha iyi adaylar var. Yine de o dünyada bir yerlere dahil olmayı çok isterim." diye cevap vermişti.

    2000 yılında vizyona giren ilk X-Men filminden bu yana Hugh Jackman tarafından canlandırılan ve adeta oyuncuyla bütünleşen Wolverine karakteri, beyaz perdedeki son macerasını En İyi Senaryo dalında Oscar adaylığı kazanarak ilk kez bir süper kahraman filmini ana Oscar kategorilerinden birine sokmayı başaran Logan: Wolverine filmiyle yaşamıştı.Eleştirmenlerin ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan film, Hugh Jackman'ın karakteri son kez canlandırdığı film olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top