Hesabım
    Marvel 4. Evresi Boyunca Star Wars Filmi Gelmeyecek!

    Marvel 4. Evre süresince yeni Star Wars filminin gelmeyeceği açıklandı.

    Star Wars serisinin hayranlarını üzecek bir haber geldi. Örümcek-Adam: Evden Uzakta filminin vizyona girmesinin ardından uzun bir süre sonra ilk kez Marvel Studios'un ajandası boşalmıştı. Sırada neyin beklediğini merak eden hayranların soruları, San Diego Comic Con'da gerçekleşen Marvel paneli ile yanıtlanmış oldu. Avengers evresinin sona ermesiyle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin projeleri azalmamış, aksine daha da artmıştı. 

    Sürpriz bir Blade projesinin ve birçok Disney Plus dizisi haberinin yanı sıra, Kevin Feige, Mayıs 2020'de Black Widow ile başlayacak ve 2021 Kasım'ında Thor: Love And Thunder ile tamamlanacak olan Marvel 4. Evresinin sıralamasını da ortaya koydu. 2 yılın altındaki süresi ile 4. Evre, bugüne kadarki en kısa Marvel Sinematik Evreni serisi olacak.

    Disney'in 2012'de Lucasfilm'i satın almasından bu yana, Star Wars serisinin bereketinden tam anlamıyla faydalanmaya çalışan firma hem büyük hem de küçük ekranda varlığını bir hayli arttırdı. 2015 yılında Star Wars: Güç Uyanıyor ile yeniden seyircilerin karşısına çıkan çok, çok uzak galaksilerin hikayesi, ana seri ve spin-off projeleri ile her yıla düşen bir film olmak üzere seyircilerin karşısına çıktı.

    Bununla birlikte, merakla beklenen son devam filmi Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'nin ardından bu yılın sonunda Star Wars evreninin sinematik bir mola vereceği açıklandı. J. J. Abrams'ın imzasını taşıyacak olan ve üçlemeyi sona erdirecek olan devam filminin ardından 2 yıl boyunca bir Star Wars filmi planlanmıyor. Fenomen olan dizi Game of Thrones'un yaratıcıları David Benioff ve D. B. Weiss'in yapımıyla gerçekleşecek olan yeni Star Wars üçlemesi ise Aralık 2022'de başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top