Hesabım
    "47 Meters Down: Uncaged" Filminden Yeni Fragman

    "47 Meters Down: Uncaged" filminden gerilimi yüksek bir fragman geldi.

    Merakla beklenen devam halkası 47 Meters Down: Uncaged'den yeni bir fragman seyircilerin beğenisine sunuldu. 2017 yılında vizyona giren ve 5.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 61 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan “Denizde Dehşet”in yolunu takip eden devam halkasından gelen fragmanda da gerilimin dozu bir hayi yüksek!

    Ziyaretçiler: Gece Avı” ile karşımıza çıkan ve aynı zamanda ilk filmi de yöneten Johannes Roberts'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği klostrofobik devam filminin senaryosuna da yönetmen Roberts ve ilk filmin senaristi Ernest Riera imza atıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Brec BassingerJohn CorbettNia LongSophie NelisseCorinne FoxxBrianne TjuSistine StalloneDavi Santos ve Khylin Rhambo gibi isimler yer alıyor. Filmin müziklerini “Tepenin Gözleri”, “Ziyaretçiler” ve “Resident Evil 5: İntikam” gibi filmlerle tanınan Thomas Hajdu ve Andy Milburn ikilisi, namı diğer tomandandy besteledi.

    Filmin konusu; Birlikte tatil yapan dört genç kız, bu tatilin çok eğlenceli geçeceğinden çok emindir. Mükemmel tatilleri için planları ise harabe olmuş bir su altı şehrine dalış düzenleyerek derinlikleri keşfe çıkmaktır. Gençlerin farkında olmadığı şey ise dalışlarını su altı mağalarından oluşan klostrofobik bir labirentte geçirecekleri ve dünyadaki en tehlikeli köpek balığı türlerinin bölgesine girdikleridir. Mükemmel tatil planları hayat mücadelesine dönüşen gençler, sudan çıkmanın ve avcı köpek balıklarını atlatmanın bir yolunu bulmak zorundadır...

    “47 Meters Down: Uncaged” Amerika’da 16 Ağustos tarihinde seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top