Hesabım
    "Black Widow"da Bolca Dövüş Sahnesi Olacak!

    Solo "Black Widow" filminde diğer Marvel filmlerinde olduğundan daha fazla dövüş sahnesi olacak.

    Black Widow filmini heyecanla beklemek için yeni bir sebep daha gün yüzüne çıktı. Filmin senaryo yazarı Jac Schaeffer, merakla beklenen solo "Black Widow" filminin, önceki Marvel filmlerine göre daha yakın dövüş sahnesi içereceğini açıkladı.

    Açıklamayı Inverse'e verdiği röportaj sırasında yapan senarist Jac Schaeffer, filmde yakın dövüş sahnelerinin yer almasının Black Widow'un karakterine sadık kalmak açısından önemli olduğunu söyledi. Kurgusal casus Natasha Romanoff, Kaptan Marvel'ın foton patlamalarından ve uçma yeteneğinden, Thor'un güçlü çekicinden veya Demir Adam'ın teknoloji dehası zırhından yoksun olsa da yüksek eğitimli bir suikastçı ve mesleği boyunca yalnızca birkaç kişiden çok daha fazla insanı öldürdü. Bunu da dövüş yetenekleri sayesinde gerçekleştirdi.

    Schaeffer verdiği röportajda; "Filmde bolca karşılıklı, yakın dövüş sahnesi olacak. Bu çok önemli bir nokta. İzlemenin gerçekten çok tatmin edici ve gerçekten heyecan verici olduğunu düşündüğüm bir saldırganlık ve güç var, ancak çok insani bir şekilde. Süper güçlere sahip karakterler için yazılan dövüş sahnelerinin tamamen tersi." diye konuştu.

    KGB ajanı olarak yetiştirilen Natasha Romanoff'un, Kırmızı Oda'daki yılları ve geçmişte kalan hikayesinin anlatılacağı filmde ünlü karakteri bir kez daha Scarlett Johansson canlandırıyor. Filmin diğer Black Widow karakterleri olan Melina Vostokoff olarak Oscar ödüllü güzel yıldız Rachel Weisz, Yelena Belova olarak Florence Pugh kadroda yer alıyor. Filmde Hellboy'un yıldızı David Harbour'ın da Alexi isimli bir karaktere hayat vereceği biliniyor. Oyuncu kadrosunda Mason rolüyle O-T Fagbenle'ın da yer alacağı bilinen filmin kötü adamı olan Taskmaster'ı kimin canlandıracağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

    Yönetmenliğini Cate Shortland'in üstlendiği "Black Widow" filminin 1 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top