Hesabım
    Millie Bobby Brown "Enola Holmes" İçin İmaj Değiştirdi!

    Millie Bobby Brown'dan "Enola Holmes" filmi için uzun saçlı fotoğraf geldi.

    Millie Bobby Brown, yeni filmi Enola Holmes için imaj değişikliğine gitti. Millie Bobby Brown 2016’da başladığı gibi bir fenomen olan dizi Stranger Things’in ilk sezonunda ortaya çıktığında, genç oyuncuyu, herkesin favorisine dönüşen Eleven'ın ikonik kısa saçlarıyla hızla ilişkilendirdik. Bugüne dek de genç yıldızın saçlarını hiç omuzlarını geçen bir hizada görmemiştik. Ancak görünen o ki yeni projesi "Enola Holmes"da yıldızı yepyeni bir imajla göreceğiz.

    Genç oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Yeni filminde canlandıracağı, Sherlock Holmes'un küçük kız kardeşi Enola Holmes'u takip edecek olan filmin kamera arkasından gelen özçekimde Brown'u uzun, bukleli saçlarla görüyoruz.

    Enola Holmes, Sherlock Holmes'ün adı pek de anılmayan ve kenara itilen kız kardeşi. "Enola Holmes" filminin, Nancy Springer'ın yaratıcısı olduğu Enola Holmes Mysteries kitap serisinden uyarlanacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ancak tüm kitaplardan karma bir senaryo mu hazırlanacağı, yoksa ilk kitabın mı ele alınacağı henüz bilinmiyor. Filmin yönetmenliğini Harry Bradbeer üstlenirken, senaryosunu uyarlayan isim Jack Thorne oluyor.

    Killing Eve ile Bafta ödülüne sahip olan ve Mrs Wilson, ColetteLizzieChannel ZeroTrue BloodHarry Potter serisi gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Fiona Shaw, Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi, Fight Club, The King's Speech, Alis Harikalar DiyarındaSuffragette gibi filmlerden tanıdığımız ve Tim Burton filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Helena Bonham Carter; Man of Steel, Batman V. Superman, Kod Adı U.N.C.L.E, The TudorsMission Imposible Yansımalar gibi yapımların yakışıklı oyuncusu Henry Cavill ve Açlık Oyunları serisi, Me Before YouAdrift, Snow White and The HuntsmanThe NightingaleLove Rosie gibi yapımların başarılı oyuncusu Sam Claflin de filmin zengin kadrosunu oluşturan isimler oluyor. Cavill, filmde Sherlock Holmes'ü canlandırırken, Helena Bonham Carter da kardeşlerin annesine hayat verecek.

    2020'de seyircilerin karşısına çıkacak olan filmin net vizyon tarihine dair henüz bir açıklama bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top