Hesabım
    "Bill & Ted Face The Music"te Keanu Reeves'i Tanıyamayacaksınız!

    Bill & Ted Face The Music'ten kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

    "Bill & Ted's Excellent Adventure" ve "Bill & Ted's Bogus Journey" filmlerinden yıllar sonra gelen üçüncü film "Bill & Ted Face The Music"ten Keanu Reeves'li kamera arkası görüntüsü yayınlandı. Ancak Keanu Reeves'in imaj değişikliği görenleri şoka uğrattı.

    John Wick, Matrix gibi serilerin yıldız ismi Keanu Reeves, bir kez daha Bill & Ted serisinin Ted Logan'ı oluyor. Filmden yayınlanan yeni set karesiyle birlikte Reeves'in imaj değişikliğine gittiği görülüyor. Motosiklet çetesi üyesi gibi bir imaja sahip olan Reeves, yarım t-shirtü ve saç stiliyle görenleri şaşkına uğrattı. Henüz çekimleri devam eden filmin konusu ise şöyle olacak:  Daha önce de zamanda yolculuk yaparak dünyayı kurtaran California, San Dimas'lı rock müzisyenleri Bill ve Ted'i gelecekten gelen biri ziyaret edecektir. Orta yaş krizinde olan bu ikiliyi ziyaret eden kişinin söylediklerine göre Bill ve Ted'in hayatını kurtaracak olan ve evrene bir ahenk getirecek olan tek şey yapacakları şarkılarıdır. Bu süreçte ailelerinden, eski dostlarından ve birkaç efsanevi müzisyenden yardım almaları gerekecektir.

    Bill & Ted Face The Music'in başrolünü Keanu Reeves ile birlikte belgesel film projeleriyle tanıdığımız Alex Winter paylaşıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda  Gotham'ın başarılı oyuncusu Anthony Carrigan, Grim Reaper / Death olarak izlediğimiz ve Man on a LedgeFreeheldAgents of ShieldPowerEsaretin BedeliIron Man 3Die Hard 2 gibi yapımlardan tanıdığımız William Sadler; Bill'in kızı Thea Preston olarak karşımıza çıkacak olan Samara Weaving; Ted'in kızı olarak karşımıza çıkacak olan Brigette Lundy Paine ve müzisyen kimliğiyle tanıdığımız Kid Cudi yer alıyor.  Bill & Ted Face The Music'in yönetmen koltuğunda Dean Parisot otururken, senaryosu Ed Solomon ve Chris Matheson tarafından kaleme alındı.

    Bilindiği üzere ilk Bill & Ted filminde ikilimiz zamanının tamamını müzik yapmaya ayırdığı için derslerinden kalan öğrencileri canlandırıyorlardı. Ancak birinin bir gün onlara zamanda yolculuk yapabileceklerini söylemeleri üzerine geçmişe gidip tarih dersini bizzat yaşayarak öğrenmeye karar verirler.

    Bill & Ted Face The Music filminin yurt dışında 21 Ağustos 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması beklenirken, ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top