Hesabım
    Jennifer Kent, Aborjin Süper Kahraman Filmi Çekmek İstiyor

    Jennifer Kent'ten Marvel ile ilgili açıklama geldi.

    The Nightingale ve The Babadook filmleriyle beğenileri toplayan yönetmen Jennifer Kent, Marvel Sinematik Evreni'nde yer almak istediğiyle ilgili açıklama yaptı. Şimdilerde filmlerini kadın yönetmenlere çektiren Marvel'da Jennifer Kent yerli bir süper kahraman filmini çekmek istediğini belirtti.

    Avusturalyalı yönetmen Jennifer Kent, Marvel için bir süper kahraman filmi çekmek istediğini açıkladı. Indiewire ile yapılan bir röportaj sırasında açıklama yapan Kent, gişe filmlerinde yer almaya istekli olduğunu belirtti. Ancak bu gişe filmi sıradan bir film olmayacaktı. Yönetmen Marvel çizgi romanlarında yer alan aborjin bir süper kahramanı konu edinmek istediğini belirtti. Yönetmen konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Eğer bu yolu gerçekten izlemek istersem, fırsat orada bir şekilde bekliyor. Bu aborjin Marvel karakteri hakkında heyecanlıyım. Aborjin kültürü dünya üzerindeki en eski kültür. Çok sofiktike ve derin. Bunu dünyanın dışına çıkarmak benim ilgimi çekebilir. Orada harika hikayeler olabilir."

    Bilindiği üzere Marvel çizgi romanlarında aborjin bir süper kahraman bulunuyor. Eden Fesi isimli mutant, zamanı bükebilme ve uzayda istediği yere ışınlanabilme özelliğine sahip. Eden Fesi çizgi romanlarda Nick Fury tarafından keşfedilir ve Secret Warriors adı verilen ekibe dahil edilir. Fury, Fesi'yi başka bir ekibe dahil etmek ister ancak bir mutant olan Gateway tarafından reddedilir. Birlikte birçok başarılı göreve giderler. Ayrıca Eden Fesi, Black Panther'in en iyi dostlarından biri olarak biliniyor.

    Marvel ve DC Sinematik Evreni, birçok filmini kadın yönetmenlere emanet etti. Bu filmler arasında Anna Boden ve Ryan Fleck'e emanet edilen Captain Marvel; Cate Shortland'in imzasının bulunacağı Black Widow; Cathy Yan'in yönetmen koltuğunda yer alacağı Birds of Prey gibi yapımlar bulunuyor. Jennifer Kent, aborjin süper kahraman filmini bir öneri olarak sunsa da Marvel'ın bu filmi mantıklı bulması durumunda son zamanlarda izlediği politikalara bakarak sinematik evrende filme yer verebilecekleri düşünülüyor.

    Son zamanlarda The Nightingale filmiyle adından söz ettiren yönetmenin filminin, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. Film, Amerika'da öncelikle Sundance Film Festivali başta olmak üzere çeşitli festivallerde gösterilmişti. 2 Ağustos'ta ise vizyona girdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top