Hesabım
    Venom 2'yu, Andy Serkis'in Yöneteceği Kesinleşti!

    Venom 2'nun yönetmen koltuğuna Andy Serkis oturacak.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde Andy Serkis'in adının, Tom Hardy başrollü Venom 2'nun yönetmenliği için düşünülen isimler arasında yer aldığı duyurulmuştu. Şimdi ise bir yandan Andy Serkis'in yaptığı paylaşımla, diğer yandan Sony'nin duyurusuyla, yönetmenlik için anlaşma imzalandığı resmi olarak açıklanmış oldu. 

    Birkaç gün önce Venom'un başrol oyuncusu Tom Hardy, yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla gündeme oturmuştu. Hardy, Instagram üzerinden Serkis'in fotoğrafını paylaşmış ve akıllara bildiği bir şeylerin olabileceği gelmişti. Ancak Hardy bir süre sonra yaptığı paylaşımı ortadan kaldırdı. Geçtiğimiz günlerde Andy Serkis, Sony ile görüşmeler yaptığını itiraf etmişti. Ancak resmiyete kavuşan bir durum yok gibi görünüyordu. Şimdi ise Sony ve yönetmenin yaptığı açıklamalarla, Venom 2'nun yönetmen koltuğuna oturacak ismin Andy Serkis olduğu resmiyet kazanmış oldu. Serkis, bilindiği üzere daha önce de Orman Çocuğu ve Breathe isimli filmleri yönetmiş ve beğeni kazanmıştı. Serkis'in yaptığı sosyal medya paylaşımında, yönetmenin elinde 1993 yılına ait Venom: Lethal Protector mini çizgi roman serisinin bulunduğunu görüyoruz.

    Ruben Fleischer yönetmenliğindeki Venom'un ilk filmi gişede büyük bir başarının sahibi olmuştu. Ancak eleştirmenler ve izleyiciler tarafından pek de beğenilememişti. Spider-Man çizgi romanlarından ve Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinden tanıdığımız Eddie Brock karakterini bir kez daha karşımıza çıkaracak olan Venom 2 hakkındaki beklenti Andy Serkis ile birlikte çok daha yüksek seviyelere ulaşıyor. İlk filmin konusu ise şöyleydi: Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır...

    Venom 2'nun izleyicileriyle 2 Ekim 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top