Hesabım
    Johnny Depp'ten Kaz Dağları'na Destek!

    Johnny Depp, duyarlı bir paylaşımda bulundu.

    Usta oyuncu Johnny Depp, yaptığı bir paylaşımla ülkemizdeki takipçilerini şaşırttı. Oyuncu, ülkemizin gündemine oturan Kaz Dağları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Çevreye olan duyarlılığını kanıtlayan oyuncu, birçok takipçisinden destek aldı.

    Johnny Depp, Kaz Dağları ile ilgili yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etti: "Türkiye'nin antik zamanlardan birçok hikayeyi ve miti barındıran tarihi dağı Kaz Dağları, Kanadalı bir altın çıkarma şirketi tarafından şimdilerde yok ediliyor. Antik Truva'ya yalnızca 20 km uzaklığında ve Çanakkale'ye 30 km uzaklıkta bulunan Anadolu'nun Kaz Dağları, modern tarihin yanı sıra eskilere de bürünmüş durumda. Ida Dağı olarak da bilinen Kaz Dağları, Antik Yunan tarihinden Homeros'un İlyada'sı ve Virgil'in Aeneid'i dahil olmak üzere birçok hikayeyi barındırıyor..." Johnny Depp'in yanı sıra Kaz Dağları'ndaki ağaç ve popülasyon katliamına Türkiye'den de birçok ünlü isim engel olmaya çalışıyor.

    Johnny Depp, Sweeney ToddKarayip Korsanları serisi, Maskeli Süvari, Halk Düşmanları, Dr. Parnassus gibi filmlerden tanınıyor. Oyuncunun Sweeney Todd, Finding Neverland ve Karayip Korsanları için üç Oscar adaylığı bulunuyor. Son zamanlarda ise Fantastic Beasts and Where To Find Them ile Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'da canlandırdığı Gellard Grindelwald ile gündemdeki yerini koruyor. Oyuncu aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda uzun bir süre eski eşi Amber Heard'e şiddet uygulamasıyla ilgili gündemde yer almıştı. 56 yaşındaki Depp, ilerleyen yıllarda Robert Pattinson ile birlikte rol alacağı Waiting for The Barbarians ve savaş fotoğrafçısı Eugene Smith'e hayat vereceği Minamata filmiyle izleyici karşısına yeniden çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top