Hesabım
    "Hareket Sekiz"in Teaser'ında Kovalamaca Başlıyor!

    Komedi filmi "Hareket Sekiz"den eğlenceli bir teaser yayınlandı.

    Ali Sunal,  Onur Atilla ve Sarp Bozkurt'un başrolünde yer aldığı polisiye temalı komedi filmi "Hareket Sekiz"den ilk teaser paylaşıldı. Teaser'da, eğlence dolu filmin hareketli ve aksiyon dolu havasından izlenimler ediniyoruz.

    Ali Yorgancıoğlu yönetmenliğini üstlendiği Hareket Sekiz filminin konusu ise şöyle: Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir?

    Polisiye komedi filmi Hareket Sekiz'in yönetmenliğini Hayalet Dayı, Hep Yek, Aslı Gibidir gibi filmlerden tanıdığımız Ali Yorgancıoğlu üstlenirken, filmin senaryosunda Yanlış Anlama filminden tanıdığımız Ayberk Çınar'ın imzası bulunuyor. Eğlenceli komedi filminin oyuncu kadrosunda ise Rus mafya babası rolünü üstlenerek karşımıza çıkacak olan Gürgen Öz, kumar düşkünü polis Reşat rolünde Onur Atilla, sakar polis Bünyamin rolünde Ali Sunal, stajyer polisi Kazım'ı canlandıracak olan Sarp Bozkurt, stajyerin annesi rolünde Devrim Yakut, polis muhabirine hayat verecek olan Bihter Dinçel, Emniyet Müdürü rolünde Hakan Bilgin, Bünyamin'in karısını canlandıracak olan Hande Katipoğlu ve Aykut Taşkın gibi yerli televizyon ve sinemanın önemli isimleri bulunuyor.

    Çekimleri İstanbul ve Bakü'de tamamlanan Hareket Sekiz filminin izleyicileriyle 4 Ekim tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top