Hesabım
    "Avengers: Endgame"den Göz Yaşartan Detay!

    "Avengers: Endgame"deki bu ufak ayrıntı gözlerinizi yaşartabilir.

    Öyle görünüyor ki Avengers: Endgame'den yürek yakan detaylar bitmek bilmiyor. Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en çok izlenen filmi olan süper kahraman güzellemesindeki ufak bir detay daha yeni gün ışığına çıktı. Unutulmaz ve heyecan verici anlarla dolu 3 saatlik bir epik macera sunan filme dair yeni fark edilen detay, Nebula ile Tony Stark'ın arkadaşlığına dair duygu yüklü bir ipucu sunuyor.

    Şahin gözlü bir Reddit kullanıcısı filme dair önemli bir detayı fark etti ve sosyal medya üzerinden paylaştı. Stark'ın cenaze sahnesinde Nebula da diğer bütün kahramanlar gibi orada yerini almıştı. Yas tutan kalabalığın içinde, hüzünlü gözlerle gördüğümüz Nebula, bilindiği üzere bir süre boyunca Tony ile uzayda mahsur kalmış ve onunla bir arkadaşlık geliştirmişti. Nebula'nın hasar alan uzuvlarını tamir eden Tony, ona "dünyalıların" zaman öldürmek için oynadığı oyunları bile öğretmişti. Cenaze sahnesinde dikkat çeken detay ise, Nebula'nın Tony'nin onun için yaptığı turuncu kafatası panelini geri almış olması. 

    Nebula retrieved the piece Tony did for her. from r/marvelstudios

    "Avengers: Endgame"in zamanda yolculuk sahnesinde geçmişteki Nebula bu parçayı alarak ekibin diğer üyelerinin arasına sızmış ve sanki güncel dönemin Nebula'sıymış gibi davranarak Thanos'un doğru zaman dilimine gelmesini sağlamıştı. Ancak görünen o ki, iki Nebula karşı karşıya geldiğinde ve geçmişteki Nebula yenildiğinde, turuncu kafatası paneli gerçek sahibine geri döndü. 

    Reddit kullanıcısı, bu parçanın Nebula için bir anlam ifade ettiğini, bu yüzden de söz konusu parçayı geri almak için savaşın ardından enkazda geçmişteki versiyonunun cesedini arayıp bulduğu tahminini yürütüyor.  Kullanıcı ayrıca, ona uzuv tamirlerinde yardımcı olanın Tony olduğunu ve bu yüzden o parçanın Nebula için bu kadar anlam ifade ettiğini söylüyor. Parçanın turuncu tonu, Tony'nin ona verdiği nano teknoloji zırhının bir parçası olabileceğinden, bu teori pek de temelsiz sayılmaz.

    En olası açıklama, cenaze sahnesi film için çektikleri ilk sahnelerden biri olduğu için bunun bir devamlılık hatası olduğu. Yani kısacası henüz son savaş sahnesi çekilmediği için yaşanan bir kostüm hatası da olabilir. Ancak Marvel'daki ince detayları düşündüğümüz zaman, uzayda mahsur kalmış gemide geçirdikleri zamandan sonra Tony'nin onun için gerçekten ne kadar önemli olduğunu işaret eden bir ipucu da olabilir. Bu teori sadece Nebula'nın karakter olgunlaşmasını değil, aynı zamanda Tony Stark'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki herkes üzerinde nasıl büyük bir etki yarattığını da gösteriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top