Hesabım
    Disney+, "Evde Tek Başına"yı Yeniden Çekebilir!

    Disney+, birçok klasik filmi yeniden çekmek istiyor.

    Henüz açılışını yapmamış olan Disney+, hayata geçirmek istediği projelerden bazılarını açıkladı. Bu filmler arasında başta "Home Alone" olmak üzere klasikleşmiş filmler yer alıyor. Ayrıca Disney+'a üye olmak isteyenler için ödemeleri gereken paket ücreti de resmi olarak açıklandı. 

    Loki, WandaVisionFalcon and The Winter Soldier, What / If gibi Marvel dizilerini bünyesinde barındıracak olan Disney+, aklında olan yeni projeleri açıkladı. Bu projeler arasında bir neslin yıllarca izlemekten vazgeçemediği Macaulay Culkin başrollü "Home Alone"; Ben Stiller'ın sevilen fantastik filmi "Night At The Museum"; orijinal adı  Diary of a Wimphy Kid olan çocuk kitabı serisi uyarlaması Saftirik Greg'in Günlüğü; Steve Martin başrollü aile komedisi Cheaper By The Dozen bulunuyor. Tüm bu projelerinin nedeninin 20th Century Fox filmlerine Disney'in baştan el atmak istemesi olduğu söyleniyor. Bilindiği üzere birkaç ay önce Disney ve Fox işbirliği başlamış ve Fox'un tüm ipleri Disney'in eline verilmişti. Tüm bu açıklamalarda birlikte Disney'in CEO'su Bob Iger, Fox'a yeni bir yön verdiklerini ve bu yönün aynı standartlar ve aynı yaratıcı disiplinle uygulanacağını belirtti.

    Disney+ online streaming platformu 12 Kasım'da açıldığı zaman izleyicilerinin karşısına 7.500'ün üzerinde dizi bölümü ve 400'ün üzerinde filmle birlikte çıkacak. Bu nedenle Disney, Netflix'teki tüm filmlerini sırayla geri almaya başladı. Tüm Marvel filmleri, Pixar filmleri de dahil olmak üzere Netflix, farklı tarihlerde Disney film ve dizilerini yayından kaldırmak durumunda kalıyor. Disney+'a Kasım ayından itibaren üye olmak isteyen kullanıcılar için de açıklama yapıldı. Disney+ - Hulu- ESPN+ platformlarına toplu üyelik alınabilecek ve bunun için ayda 12.99$ ödeme talep edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top