Hesabım
    "45-25 Kusursuz Cinayet"ten Yeni Fragman!

    Polisiye türündeki 45-25 Kusursuz Cinayet filminden fragman paylaşıldı.

    Başarılı yönetmen Biray Dalkıran'ın yönetmenliğini üstlendiği ve işlenen seri cinayetlerin araştırılmasını konu edinen "45-25 Kusursuz Cinayet" filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanı izlediğimizde, filmde internet fenomenlerini öldüren bir seri katil ile karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz.

    "45-25 #Kusursuz Cinayet" filminin konusu ise şöyle: 45-25 #Kusursuz Cinayet, bir seri katilin peşine düşen Mehmet Komiser ve Yavuz Başkomserin hikayesini konu ediyor. 9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenlerinin vahşice öldürülmesi büyük yankı uyandırır. Olayı araştırmaya başlayan İstanbul Cinayet Büro dedektifleri, karşılarında zeki bir katilin olduğunu anlarlar. İşlenen cinayetlerin ardında elde edilen kanıtlar, katilin bir sonraki göstermektedir. Bu zamana kadar birçok gizemli cinayeti açığa çıkarmayı başaran dedektifler, bu sefer sandıklarından daha zor bir vaka ile karşı karşıyadır. Dedektifler, halka tamamlanmadan önce arkasında iz bırakmayan katili yakalamayı başarabilecek mi yoksa bu bir kusursuz cinayet vakası olarak mı kalacaktır?

    GaziKanıtBana Bir Soygun YazCennetPeri Masalı, ArafAraf 2: Cin Bebek Doğuyor ve Araf 3: Kitab'ül Azazil filmlerine imzasını atan Biray Dalkıran'ın yeni polisiye film projesi "45-25 Kusursuz Cinayet"in senaryosunu Babamın Günahları, Galip DervişKanıt: Ateş Üstünde gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Ahmet Saatçioğlu kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyza Nur MeteSercan Elikara gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere Biray Dalkıran, polisiye filmi "45-25 Kusursuz Cinayet"in yanı sıra serinin yeni filmi "Araf 3: Kitab'ül Azazil"in izleyicileriyle buluşması için de hazırlıklarını sürdürüyor. İki filmi de Eylül ayı içerisinde izleme şansı yakalayacağız.

    Suç temalı "45-25 Kusursuz Cinayet" filminin izleyicileriyle 6 Eylül tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top