Hesabım
    Charlize Theron, Furiosa'nın Kirle Kaplı Olmasından Nefret Ediyordu

    George Miller, "Mad Max: Fury Road"un Furiosa'sı Charlize Theron hakkında açıklama yaptı.

    Tom Hardy ve Charlize Theron'ın başrolünde yer aldığı George Miller imzalı "Mad Max: Fury Road" ile ilgili yönetmenden yeni bir açıklama geldi. Çekimler sırasında yaşadıklarını anımsayan Miller, Theron'ın canlandırdığı Furiosa hakkında dikkat çekici bilgiler verdi.

    1979 yılında çekilen Mad Max, 1981 yapımı Mad Max 2 ve 1985 yılında hayata geçirilen Mad Max Beyond Thunderdome'un da yaratıcısı olan George Miller, 2015 yapımı Mad Max: Fury Road çekimleri hakkında konuştu. Miller'ın sözleri Charlize Theron ve karakteri hakkındaydı. Usta yönetmen, yorucu aksiyon kareografilerinden, Furiosa'nın sürekli olarak kirle kaplı olmasından söz etti. Miller, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Makyaj karavanına gider ve cildinden tırnaklarına kadar dolması için toz üzerinde yuvarlanırdı. Çekimlere başlamadan önce bana dedi ki 'Sana bir şey söylemeliyim. Kirin tozun ellerimde olmasından nefret ediyorum.' Buna karşı bir çeşit hoşnutsuzluğu vardı. Ona mendil falan isteyip istemediğini sordum. 'Hayır, hayır bu bana yardımcı olacak' dedi. Furiosa'nın saçlarının olmaması gerektiğini söyleyen kişi oydu. Eğer bu işte ciddiyse çoraklığın ortasında tozun içinde saçlarıyla uğraşmaz. Diğer kararlı olduğu nokta ise, erkeğin işini yapan bir kadın gibiyse hiçbir şey yapmayacak olmasıydı."

    George Miller daha önce yaptığı açıklamaya göre Mad Max serisine iki yeni film daha ekleyecek. Bunlardan biri Mad Max: Wasteland olacakken, diğeri Furiosa spin-off filmi olacak. Bilindiği üzere Fury Road ile Theron'un performansı gelmiş geçmiş en iyi oyuncu performanslarından biri olarak kabul ediliyor. Bunun üzerine bir spin-off için harekete geçilme kararı alındı. Oscarlı film Mad Max: Fury Road'un konusu ise şöyleydi: zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir.

    Mad Max serisine dahil edilecek Mad Max: Wasteland ve Furiosa spin-off filmi için ne zaman harekete geçileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top