Hesabım
    Hiciv Komedi "The Day Shall Come"dan Fragman Burada!

    Hiciv türündeki "The Day Shall Come" filminden fragman var.

    Hiciv türü The Day Shall Come'dan fragman yayınlandı. Kurumsallaşmış paranoyanın düşünce biçimimizi nasıl bozduğunu yansıtan film, Batı'daki "Teröre Karşı Küresel Savaş"ın koruduğunu iddia ettiği özgürlükleri nasıl aşındırdığını konu ediniyor.

    Filmin konusu; Bir Miami projesinde çalışan bir din görevlisi olan Moses, maddi olarak zor bir süreçten geçmektedir. Durumu gittikçe daha kötüye giden adam, bir yandan da evden tahliye edilmek üzere olan ailesine yardım etmeye çalışır. Ailesinin evden tahliye edilmesini önlemeye çalışan adam, hiç beklenmedik bir teklifle karşı karşıya kalır. Kendisine yardımda bulunmaya çalışanlar, onu bir suçluya dönüştürmeyi planlayan FBI'dır. Sahte bir gerçekliğe geçen Moses, buradaki her şeyin onun mahvolmasına sebep olacak şekilde dizayn edildiğinden habersizdir. Sonunda hapse gireceğini de bilmiyordur. Eşi Venüs ile bir plan yapan Moses, yerel gençliğe din, eğitim, kendi kendine güçlendirme ve çiftçilik yoluyla kurtuluş planı sunar. Kahramanları da Haitili isyancı köle General Toussaint'dır...

    Başrolünü Marchánt Davis'in üstlendiği, güzel yıldız Anna Kendrick'in de yer aldığı filmin kadrosunda ayrıca; Kayvan Novak, Danielle BrooksMichael Braun ve Denis O'Hare bulunuyor. 2010 yapımı Dört Aslan'ın yönetmeni Chris Morris'in ikinci yönetmenlik denemesi olan "The Day Shall Come"ın senaryosunda da yönetmen Morris ile birlikte Jesse Armstrong'un imzası var. Dünya prömiyerini South by Southwest Film Festivali'nde gerçekleştiren hiciv filmi, Kudüs Film Festivali'nde de seyircilerinin karşısına çıkmıştı.

    Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belirsiz olan film, 27 Eylül 2019 tarihinde Amerika'da seyircilerinin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top