Hesabım
    Taika Waititi Gizli İşler Peşinde!

    Waititi'nin sır gibi saklanan filminin çekimleri yakında başlayacak.

    Thor: Love and Thunder filmi için hazırlık yaptığı düşünülen başarılı yönetmen Taika Waititi'nin aslında başka bir projeyle ilgilendiği ortaya çıktı. Ancak filmin adı, oyuncu kadrosu ve konusu hakkında hiçbir bilgi olmadığı belirtildi. Tüm bu ayrıntıların belli olmamasına rağmen Waititi çekimlere çok yakında başlıyor!

    Başarılı yönetmen Taika Waititi'yi Boy, Hunt for the WilderpeopleWhat We Do In The Shadows ve Thor: Ragnarok filmlerinden tanıyoruz. Waititi ve Marvel'ın, geçtiğimiz haftalarda Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alması planlanan Thor: Love and Thunder'ın yönetmenliği için anlaşmaya vardığı San Diego Comic Con aracılığıyla duyurulmuştu. Ayrıca yönetmenin Scarlett Johansson başrollü II. Dünya Savaşı temalı komedi filmi Jojo Rabbit, önce prestijli festivallerde gösterime sunulacak, ardından ise vizyona girecek. Ancak bu sırada Taika Waititi'nin gizli bir projesinin olduğu ortaya çıktı. Bu projenin adı, konusu, oyuncuları açıklanmadı. Yalnızca filmin prodüksiyonunun sonbahar aylarında başlayacak olduğu ve yapımcıları arasında kimlerin yer aldığı öğrenildi. Waititi'nin gizli film projesinin yapımcılığı, Colossal, Red Sparrow, Exodus: Gods and Kings gibi yapımlardan tanıdığımız Garrett Basch tarafından üstleniliyor. Proje, Fox Searchlight için geliştiriliyor. Ayrıca Imaginarium Productions altında Venom 2'nun yeni yönetmeni Andy Serkis de bu yeni film projesinin yapımcıları arasında yer alacak.

    Waititi'nin gelecek projeleri arasında Leonardo DiCaprio'nun yapımcılığını üstlendiği ancak ertelemeye tabii tutulan Akira filmi; Star Wars evrenini genişletecek olan ve Disney+'ta yayınlanacak olan The Mandalorian dizisi; fantastik temasıyla Terry Gilliam'ın aynı isimli filminden televizyona uyarlanacak olan Time Bandits dizisi yer alıyor. Yönetmen, Natalie Portman'ın başrolünde yer alacağı Thor: Love and Thunder'ın çekimlerine 2020 yılının ilk aylarında başlayacak. Thor 4'da yeni Thor, Portman olacak. Chris Hemsworth'ün de rol alacağı filmde Valkyrie rolüyle Tessa Thompson'ı bir kez daha göreceğiz.

    Waititi'nin yeni projesinin detayları merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top