Hesabım
    Wesley Snipes, "Coming 2 America" Kadrosuna Katıldı

    Eski Blade yıldızı, komedi filminde rol alacak.

    Eski Blade filmlerinin yıldız oyuncusu Wesley Snipes'ın yeni film projesi belli oldu. Oyuncu, Eddie Murphy'nin bir kez daha başrolünde yer alacağı yıllar sonra çekilen devam filmi "Coming 2 America"da rol alacak. Craig Brewer'ın yönetmenliğini üstleneceği filmde Snipes'ın rolü hakkında bilgiler paylaşıldı.

    Tamamen yeni bir karakter için Coming 2 America'nın kadrosuna katılan Wesley Snipes'ı 1998 yılında başlayan Blade serisinden tanıyoruz. Ayrıca başarılı oyuncu, Demolition Man, New Jack City, White Men Can't Jump, The PlayerCehennem Melekleri 3, Brooklyn'in Azizleri, Unstoppable gibi yapımlarda yer alıyordu. Söylenenlere göre, The Lion King seslendirmeleriyle gönüllerde taht kuran James Earl Jones da Kral Jaffe Joffer rolüyle devam filmine geri dönüyor. Jones'un yanı sıra Oha rolüyle Paul Bates'i de bir kez daha yeni filmde izleme şansı yakalayacağız.

    Wesley Snipes'ın Coming 2 America'daki rolü, General Izzi olacak. Izzi, komşu devleti yöneten general rolünde olacak. Bilindiği üzere Eddie Murphy'nin canlandırdığı Prens Akeem'in geldiği devlet Zamunda olmuştu. Yeni film, Prens Akeem'in yıllar önce kaybolan bir oğlunun olduğunu öğrenmesi üzerine gerçekleşecek olan olayları anlatacak. Zamunda ülkesindeki tahtından kalkıp yeniden Amerika'ya gelen  Prens Akeem, tahtının varisini Amerika'da aramaya koyulacaktır. İlk filmde ise Prens, Amerika'ya gelerek kendine bir gelin arama çabalarına girişmişti. Bu süreçte Amerika'da büyük maceralar atlatmıştı.

    Coming 2 America filminde Eddie Murphy, Wesley Snipes, James Earl Jones ve Paul Bates'in yanı sıra Sorry To Bother You filmiyle ve Superior Donuts, Crashing gibi dizilerle son zamanlarda karşımıza çıkan Jermaine Fowler; Black Dynamite, Martial Law gibi yapımlarda karşımıza çıkan Arsenio Hall'un yanı sıra On Becoming A God In Central Florida, Coming To America, All My Children gibi yapımlardan tanıdığımız Lisa McDowell rolündeki Shari Headley; ilk filmde de Semmi rolüyla karşımıza çıkan Arsenio Hall yer alacak.

    Komedi türündeki Coming 2 America devam filminin vizyon tarihi olan 7 Ağustos 2020 belirlendi. Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı ise henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top