Hesabım
    Macaulay Culkin, "Evde Tek Başına" Yeniden Çekiminin Nasıl Olacağını Söyledi!

    Macaulay Culkin'den eğlenceli bir paylaşım geldi.

    Disney, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla birlikte klasikleşmiş 20th Century Fox filmlerini yeniden çekebileceğini açıklamıştı. Yeniden çekim filmleri Disney+ online streaming platformunda yer alacak. Bu filmler arasında bir dönemin vazgeçilmez filmi Home Alone da bulunuyordu. Filmin başrol oyuncusu Macaulay Culkin ise sosyal medyadan bununla ilgili yaptığı paylaşımla ilgileri üzerine çekti.

    LokiWandaVisionFalcon and The Winter Soldier, What / If gibi Marvel dizilerini izleyicilerle buluşturacak olan online streaming platformu Disney+, geçtiğimiz günlerde ailelere hitap eden klasik Fox filmlerini yeniden çekeceğini açıklamıştı. Bu filmler arasında Macaulay Culkin başrollü "Home Alone"; Ben Stiller'ın sevilen fantastik filmi "Night At The Museum"; orijinal adı  Diary of a Wimphy Kid olan çocuk kitabı serisi uyarlaması Saftirik Greg'in Günlüğü; Steve Martin başrollü aile komedisi Cheaper By The Dozen bulunuyordu. Bu konu hakkında özellikle Home Alone hayranlarından büyük tepkiler yağdı. Macaulay Culkin de boş durmadı ve sosyal medya üzerinden yeni çekilecek Home Alone filmiyle ilgili paylaşım yaptı. Bugün yaptığı eğlenceli paylaşımda, yeni Home Alone'un neye benzeyebileceği üzerine kendisine ait bir fotoğraf yer alıyordu...

    Filmin hayranları, Disney'in bu harika paylaşımı göz önünde bulunduracağını umut ediyor. Orijinal film, Noel döneminde tüm ev halkının Fransa tatiline gitmesi üzerine yalnız kalan Kevin'ın yaşadıklarını anlatıyordu. Kevin ve ailesinin evine iki hırsız girecek, ancak bu eve girdiklerine pişman olacaklardır... Disney, bir yıl içerisinde 170 milyon dolarlık zarar eden Fox'u kurtarmanın peşinde olduğunu açıkladı. Fox'a yeni bir yön vermek isteyen Disney, harekete geçmiş gibi görünüyor. Evde Tek Başına ve diğer Fox filmlerinin yeniden çekimleri için ne zaman harekete geçileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top