Hesabım
    Guillermo Del Toro'nun "Nightmare Alley" Filmi, 18+ Olacak

    Guillermo Del Toro, Nightmare Alley hakkında açıklama yaptı.

    Oscar ödüllü usta yönetmen Guillermo Del Toro, yeni filmi "Nightmare Alley" hakkında açıklama yaptı. Cate Blanchett, Bradley Cooper gibi yıldız isimleri kadrosunda barındırarak dikkatleri üzerine çeken filmin yaş sınırını açıklayan Del Toro, böylece film hakkında ufak ipuçları vermiş oldu. 

    Nightmare Alley, 1946 yılında okuyucularıyla buluşan ve gerçek olaylardan alıntılanarak yazılan William Lindsay Gresham imzalı kitaptan filme aktarılacak. Bilindiği üzere Guillermo Del Toro'nun filmleri genellikle fantastik ögeler üzerine kurulu olurdu. Ancak bu kez doğaüstü hiçbir ögeye yer verilmeyecek olan film, yönetmenin söylediklerine göre oldukça karanlık bir hikayeye sahip olacak. Ayrıca yönetmen filmin kesinlikle +18 olacağını vurguladı. Filmin hikayesi ise şöyle: Stanton ‘Stan’ Carlisle kasaba kasaba dolaşan bir karnavalın ekibine katılmıştır. Amacı ise Matmazel Zeena'nın ve alkolik kocası Pete'in "zihin okuma" numaralarının sırrını çözmektir. Ancak bu konuda bir türlü başarılı olamamıştır. Ancak Pete öldüğünde, Zeena Stan'i ortağı olarak kabul etmeye zorlanır. Kısa sürede Stan, insanları manipüle edip dolandırma işinde Zeena'nın rahmetli eşinden çok daha yetenekli olduğunu kanıtlar. Hırslanan Stan, dolandırıcılık oyununu kendi başına da yapabileceğine inanmaya başlar. Ancak Zeena ile rekabete giriştiğinde hiç ummadığı tehlikelerle yüzleşmek zorunda kalacaktır...

    Hikaye ile birlikte, Amerikan show dünyasında yer alan kadınların dünyasına doğru adım atacağız. Bir karnaval atmosferinde geçecek olan filmde düşük sınıf dolandırıclara, şarlatanlara, femme fatale olarak adlandırılan tehlikeli kadınlara yer verilecek. Nightmare Alley'de Bradley Cooper, bir dolandırıcıyı canlandıracak. Cate Blanchett ise onunla aynı derecede sorunlu olan bir kadın psikiyatra hayat verecek. İkili bir araya gelerek masumları dolandırmada işbirliği yapacaktır. Olay, ikilinin birbirlerini manipüle etmeye çalıştığı zaman farklı noktalara varacaktır. Nightmare Alley'nin senaryosunu Del Toro, Kim Morgan ile birlikte kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Bradley Cooper ve Cate Blanchett'in yanı sıra Willem Dafoe, Ron Perlman, Richard Jenkins, Mark Povinelli, Toni ColletteRooney Mara gibi isimlerin yer alabileceği söylentileri dolanıyor.

    Nightmare Alley'nin prodüksiyonuna sonbahar aylarında başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top