Hesabım
    Korku Filmi "Haunt"tan Yeni Poster!

    Korku filmi "Haunt"tan yeni poster geldi.

    Aksiyon dozajı yüksek korku filmi Haunt'dan yeni poster geldi. "Haunt"ın başrolünde; Amerikan komedi dizisi Faking It'in Karma'sı, The Bold Type'ın Jane Sloan'u güzel oyuncu Katie Stevens yer alıyor.

    Filmin konusu; Harper aşırı sorunlu olan erkek arkadaşından yeni ayrılabilmiş genç bir kadındır. Cadılar Bayramı'ndan önceki hafta içinde kendi içindeki gücü bulan genç kadın sonunda ilişkisini sonlandırır ve hayatına devam etmek için adımlar atmaya başlar. Cadılar Bayramı için arkadaşlarıyla bir araya gelen Harper, eğlence olarak fazlasıyla perili olduğu ve ziyaretçilerinin en büyük korkularından beslendiği şeklinde tanıtılan bir perili ev oyununa katılır. Ancak bu perili evin içinde hiç beklemediği dehşetlerle karşılaşacaktır. Perili evde hayatta kalmaya çalışan arkadaş grubu Cadılar Bayramı'nda eğlenme amaçlı katıldıkları bu oyunda kimi kabusların gerçek olduğunu öğreneceklerdir...

    Geçtiğimiz yılın en başarılı korku filmlerinden biri olan Sessiz Bir Yer'in senaryosu üzerinde filmin yönetmen ve oyuncusu olan John Krasinski ile birlikte çalışmış ikili, Scott Beck ve Bryan Woods'un yönetmen koltuğunu üstlendiği korku filmi, prömiyerini 8-15 Ağustos arasında gerçekleştirilecek olan Popcorn Frights Festivali'nde yapacak. Senaryosunda da yönetmen ikilisinin imzası bulunan korku filminin oyuncu kadrosunda Will BrittainLauryn Alisa McClainAndrew CaldwellShazi Raja ve  Schuyler Helford gibi isimler yer alıyor.

    Çekimleri Cincinnati'de gerçekleştirilen korku filmi "Haunt", Amerika'da 13 Eylül 2019 tarihinde seyircilerinin karşısına çıkacak. İlgi çekici korku filminin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise şu an için belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top