Hesabım
    Idris Elba ve Caleb McLaughlin Baba-Oğul Oluyor!

    Idris Elba ve Caleb McLaughlin yeni projelerinde baba-oğul olacaklar.

    Idris Elba ve Caleb McLaughlin yeni bir proje için bir araya geliyor. Luther serisi ile yıldızı parladıktan sonra Thor serisi, Kara KuleAramızdaki Sözler ve Beasts of No Nation gibi yapımlarda karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Idris Elba ve fenomen dizi Stranger Things'in 17 yaşındaki genç yıldızı Caleb McLaughlin, "Concrete Cowboys" isimli yeni bir projede baba-oğul olarak seyirci karşısına çıkacaklar.

    Deadline'dan gelen habere göre film; Kuzey Philadelphia'daki babası Harp'ın (Idris Elba) yanına taşınan 15 yaşındaki Cole'u (McLaughlin) takip edecek. Cole babasının yanında geçirdiği süreçte kentin çevresindeki yoksulluk, şiddet ve soylulaştırmaya rağmen gelişmeye devam eden kovboy alt kültürünü keşfedecek.

    Ava DuVernay'in imzasını taşıyan ve eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanmanın yanı sıra Emmy adaylıklarında da adından söz ettiren dizi When They See Us'da karşımıza çıkmış olan Jharrel JeromeLorraine Toussaint ve The Chi'den hatırladığımız Byron Bowers da filmin kadrosunda yer alan isimlerden bazıları olacak. Philadelphia sokaklarında hayatta kalma hikayesini anlatan kısa filmi "The Cage"in ardından ilk kez yönetmen koltuğuna oturan Ricky Staub'un yönetmen koltuğunu üstlendiği filmin senaryosunda ise Dan Walser'ın imzası bulunuyor.

    Film, 100 yıldan fazla bir süredir Philadelphia'da bulunan ve bölgenin güvenliğini sağlayan siyahi binicilik topluluğu Fletcher Street Stables'tan ilham alıyor. Ayrıca Greg Neri'nin romanı Getto Kovboy'dan esinleniyor.

    Film, Tucker Tooley Entertainment tarafından finanse ediliyor. Lee Daniels Entertainment, Tucker Tooley Entertainment ve Elba’nın Green Door Pictures yapım şirketi de filmin yapımını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top